Ivan Serpentinšek je postal že tako znan, da bo v družbi Salome in Arturja Šterna prepričeval gledalce Piramide. Foto: MMC RTV SLO/ Stane Sršen
Ivan Serpentinšek je postal že tako znan, da bo v družbi Salome in Arturja Šterna prepričeval gledalce Piramide. Foto: MMC RTV SLO/ Stane Sršen

Artur Štern, Salome in Ivan Serpentinšek bodo na pustni torek razpravljali o Pahorjevem semaforju reform, prihajajočem glasbenem tekmovanju Ema, Valentinovem in Slovencih, ki smo očitno ljubitelji traktorjev.

Še pred oddajo je imitatorje obiskal tudi MMC in pri tem izvedel kar nekaj zanimivih podrobnosti. Med drugim tudi to, kako se Artur Štern pripravlja na poroko: "Priprave na poroko potekajo odlično, poroka bo 22. maja - to so tudi dimenzije mojega penisa. Edino matičar še ni znan. Mogoče Hribar ali pa Erika."

Kako preklopiti na Arturja?
Arturja bo v tokratni oddaji Piramide imitiral Nejc Mravlja, sicer sodelavec oddaje Hri-bar. Ob tem nas je zanimalo, koliko časa rabi, da se vživi v svoj lik. "Da se vživim? Nekaj trenutkov. Zelo hitro preklopim na Arturja. V glavi naredi "klik" in to je to." In kdaj je Nejc prvič začutil Arturja v sebi? "Ko sem prilezel ven iz matere," odgovarja.

Jure natančno naštudiral Salomejin styling
Prav gotovo mora imitator spremljati tudi, kaj se dogaja z likom v njegovem življenju, kako se spreminja, pravi Jure Mastnak, ki se bo na pustni torek spremenil v Salome. Podrobno je naštudiral tudi njen videz in, kot pravi, "styling". In koliko časa so trajale priprave? "Priprave potekajo potekajo ves dan, že ves mesec pravzaprav. Začel sem se pripravljati, ko me je pred mesecem in pol poklicala Erika Žnidaršič, ker v zadnjem času tudi v oddaji Hri-bar Salome nisem imitiral."

Tretji slavni gost pustne Piramide pa bo ne tako zelo slavni Ivan Serpentinšek. Marjan Šarec temu ugovarja: "No, moj lik je v tem času postal že kar znan. Tudi ljudje ga že poznajo." In kakšna bo torkova Piramida? "Bo, če bojo kamere zalaufale," pravi Serpentinšek.