Pevki sta pridno odgovarjali na vaša vprašanja. Foto: RTV SLO
Pevki sta pridno odgovarjali na vaša vprašanja. Foto: RTV SLO
Atomik Harmonik
Silvestrovo bosta praznovali v družinskem krogu. Foto: RTV SLO
Špela in Špelca
Na Emi 2006 bodo nastopili s skladbo Polkaholik. Foto: RTV SLO

Iztekajoče se leto si bosta zapomnili predvsem po ogromnem številu nastopov, obilo lepih trenutkih s člani benda in ljudmi, ki jih imata radi in po uvrstitvi na Emo 2006.

Razkrili sta, da so jima všeč zgovorni in simpatični fantje, ki se znajo zavrteti tudi ob glasbi polke, saj prisegata na Avsenike in Global Krynerje. Za letošnje silvestrovo ne bosta nastopali, saj bosta praznovali v družinskem krogu.

Stavijo na Polkaholik
Če že ne za silvestrovo, pa bosta zato veliko nastopali v celotnem decembru. Špelci sta razložili, da jima prepevanje enakih skladb na koncertih mogoče res nekoliko preseda, vendar si vsakega popestrijo, saj zamenjajo vrstni red skladb ali pa dodajo oziroma odstranijo kakšno pesem.

V skupini se trenutno posvečajo glavnemu projektu prihajajočega leta - Emi 2006, na katerem bodo kot 8. po vrsti nastopili s skladbo Polkaholik, zato so na stranski tir postavili tudi promocijske turneje po Nemčiji.

Katera ima lepšo ritko?
Simpatični blondinki, ki sta svoje vzornike našli v starših, bi, če ne bi bili pevki, postali kriminalistka in novinarka. Obe Špelci sta se ukvarjali s številnimi športi, v nogometu pa navijata za Real iz Madrida.

Špelca se je med drugim ukvarjala z gasilstvom, brez težav pa bi se znašla tudi v vlogi poklicne gasilke. V prostem času najbolj uživata v dobri družbi prijateljev na kavi ali v kinu. Radi nosita seksi perilo, ne moreta pa se zediniti, katera ima lepšo ritko.

Preberite si celoten klepet z atomičnima Špelama.
Velik uspeh albuma
Turbofolk zasedba je s svojim albumom Brizgaaaaj! v Sloveniji doživela pravi uspeh. Plošček, na katerem so uspešnice, kot so Brizgalna brizga, Na seniku in Turbo polka, je bil najbolj prodajan album v lanskem letu, skladbe na njem pa so se redno uvrščale na najvišja mesta najrazličnejših glasbenih lestvic.