Barbara je v oddaji Dobro jutro svetovala, kaj kupiti na razprodajah. Foto: RTV SLO
Barbara je v oddaji Dobro jutro svetovala, kaj kupiti na razprodajah. Foto: RTV SLO
Saška Lendero
Saška se je tokrat v retoričnih sposobnostih pomerila s poslancem Mirkom Zamernikom in Danico Simšič. Foto: RTV SLO

Barbara Podlogar, znana modna stilistka, na razprodajah sicer ne namerava kupovati, ne izključuje pa možnosti, da si bo kupila kakšen kos garderobe.

Slovencem in predvsem Slovenkam pa svetuje, naj med razprodajami ne kupujejo trendovskih oblačil in naj se raje ozrejo za kakšnim nepogrešljivim kosom, ki ga mora imeti v omari vsaka ženska. Ko trgovine ponujajo tudi do polovico znižane izdelke, naj se ženske ozrejo za kakšnih plaščem, klasičnimi črnimi hlačami ali pa škornji, saj bodo ti nepogrešljiv del naše garderobe vsaj še dve leti.

Barbara je povedala tudi, da znane osebnosti, ki jih ona oblači, ne kupujejo na znižanjih, ampak kupijo tisto, kar jim priskrbijo stilisti.

O razprodajah tudi v Piramidi
V oddaji Piramida pa so o razprodajah govorili tudi Saška Lendero, nekdanja ljubljanska županja Danica Simšič in Mirko Zamernik. Svetlolasa Saška meni, da se v zadnjem času o razprodajah govori precej negativno, pozablja pa se na to, da večina ljudi znižana oblačila kupuje predvsem zato, ker si jih drugače ne morejo privoščiti.