Simpatična tv-voditeljica je med drugim dejala tudi, da se najbolj domače počuti tam, kjer je veselo in nasmejano. Foto: Stane Sršen
Simpatična tv-voditeljica je med drugim dejala tudi, da se najbolj domače počuti tam, kjer je veselo in nasmejano. Foto: Stane Sršen

Vedno nasmejana tv-voditeljica je o pripravah na koncert Stopimo skupaj, ki bo na sporedu 4. novembra, ob 20.00 med drugim dejala: "Če sklepam po pripravah, bova dobro sodelovala, le "višinsko" se bova morala nekako uskladiti, stilistka že išče čevlje z zelo visoko peto."
Bernarda nam je v klepetu zaupala še marsikaj zanimivega. Preberete ga lahko tukaj.

"Vselej pred vsakim nastopom, še posebej tistimi v živo, se v meni nakopiči nek višek energije - pa kakor koli to že imenujemo, ampak to je dobro, stimulativno, pripomore k boljši koncentraciji in hitrejšemu delovanju možganov in še česa :-) in to ne glede na to, s kom sodelujem," je na vprašanje, ali ima pred koncertom kaj treme, dejala Bernarda.

Na koncertu bodo sicer nastopili mnogi znani slovenski glasbeniki, ki jih je, kot nam je razložila Bernarda, k sodelovanju povabil razvedrilni program RTV-ja. Voditelja pa najverjetneje ne bosta prijela za mikrofon: "Slavkovih pevskih sposobnosti sicer ne poznam, jaz pa, verjemite, bolje, da niti ne poskušam peti :-)" Sicer pa Bernarda še pravi: "Kolikor vem se vsi sodelujoči odpovedo honorarju in vsem provizijam."