Jaka je na vprašanje, ali je še prost, v šali odgovoril, da je zaseden sam s sabo. Foto: MMC RTV SLO
Jaka je na vprašanje, ali je še prost, v šali odgovoril, da je zaseden sam s sabo. Foto: MMC RTV SLO
Jaka Jeler
Jaka je uspešen tudi v manekenstvu. Foto: Lidija Mataja

Svojih novinarskih začetkov se 26-letnik spominja predvsem po velikih pričakovanjih in tremi. Voditelj rubrike Gledamo naprej in novinar oddaje Prvi in drugi prihodnost sprejema z odprtimi rokami. "Delo na televiziji me veseli in ja, z veseljem bi sprejel tudi kakšen večji projekt znotraj televizije," je v spletni klepetalnici MMC-ja zapisal Jaka, ki se "če bi zraven ponudili še kakšno fletno sovoditeljico" ne bi branil tudi vodenja Eme.

Celoten klepet si lahko preberete tukaj.

Najraje gre v "Hotel MAMA"
Letošnje poletje se je posvetil predvsem pisanju diplome, večkrat pa je obiskal tudi London. "Tistega pravega dopusta še nisem imel in ga niti ne pogrešam. Kam se rad odpravim? Najraje grem v 'Hotel MAMA'," je v šali zapisal Jaka.

Zaigral je v novi seriji režiserja Herojev
Kljub uspehu doma in tudi v tujini (kot pravi, sta si s tujino že na ti) ostaja skromen. Najbolj ponosen je na to, da ostaja zvest samemu sebi in vrednotam, ki so mu jih dali starši. Uporabnikom MMC-ja je še zaupal, da se spogleduje tudi s filmskih svetom. Tako je ravno v začetku meseca sodeloval pri snemanju nove televizijske serije avtorja in producenta priljubljene nanizanke Heroji (Heroes) Tima Kringa.

Jako, ki se ukvarja tudi z manekenstvom, so uporabniki vprašali še o lepoti. "Lepota je skladnost, simetrija, neki presežek. In seveda harmonija zunanjosti in notranjosti. Svojemu videzu posvečam toliko časa kot vsak povprečen moški," je dejal. Pa je lepota pomemben dejavnik pri TV-voditeljih? "Odvisno, za kakšno delo gre. Če je glava prazna, samo lepota ne pomaga," je bil jasen.

Pravega zvezdništva v Sloveniji ni
Pojavljanje na televiziji mu je gotovo prineslo prepoznavnost. Ljudje na cesti ga spoznavajo, pa tudi na tržnici kdaj dobi boljšo solato, a, kot pravi, je Slovenija "premajhen trg za ustvarjanje zvezd". "Tisti samooklicani "zvezdniki" kmalu tonejo v pozabo," je prepričan.