Chippendalsi so se med svojo turnejo ustavili tudi v Sloveniji. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Chippendalsi so se med svojo turnejo ustavili tudi v Sloveniji. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

V Ljubljani so nastopili v sklopu svoje turneje, ki jih je popeljala čez lužo, obiskovalke pa so bile nad njihovo predstavo navdušene. Pri Chippendalsih namreč ne gre le za slačenje, pravzaprav na odru nikoli ne pokažejo prav vsega. Svoj nastop namreč "okrasijo" tudi s petjem v živo in s plesnimi točkami.

Njihove predstave so pogosto tudi cilj dekliščin in nič drugače ni bilo niti tokrat, dekleta pa so s seboj prinesla tudi napis Bride (Nevesta), da bi fante opozorile, da je med njimi tudi ena taka, ki kmalu zapušča samski stan. Zadovoljni so bili tudi Chippendalsi, saj so na Twitterju zapisali: "Še en odličen sobotni večer s Chippendalsi!", objavili pa so tudi fotografijo iz garderobe pred nastopom na "razprodanem šovu v Ljubljani, Slovenija".

Skupina Chippendales, ki je bila ustanovljena že leta 1979, bo že danes zvečer nastopila v Avstriji, jutri v Italiji, konec marca jih čaka skok na Kitajsko, aprila pa se bodo vrnili na turnejo v ZDA. V spodnji galeriji pa si lahko ogledate nekaj utrinkov s sobotne predstave Chippendalsov v Ljubljani!