Gospa Rosvita, mama Darje Švajger, je razkrila nekaj skrivnosti o svoji ljubljeni hčeri. Foto: MMC RTV SLO
Gospa Rosvita, mama Darje Švajger, je razkrila nekaj skrivnosti o svoji ljubljeni hčeri. Foto: MMC RTV SLO

Mama priljubljene slovenske pevke je za oddajo Spet doma razkrila nekaj skrivnosti o svoji znani hčeri, s katero sta si po njenih besedah "kot dan in noč, kot vroče in hladno". Darja in njen oče sta si bolj podobna, zato sta večkrat trčila, mama pa je bila posrednica med njima.

Puberteto kar preskočila
Izvedeli smo, da Darja nikoli ni bila prava pubertetnica, za okus njene matere je bila celo preresna deklica. A so se težave, kakršne imajo pubertetnice, začele po 20. letu. V otroštvu sta z mamo veliko skupaj prepevali, največkrat v avtomobilu, imata celo eno skupno pesem. Še zdaj zapojeta skupaj, a redkeje, ker je Darja bolj zadržana. Njeni materi se zdi, da ji je že kar malo odveč, saj veliko poje. A je nato na Marijevem kavču vseeno zapela za svojo mamo ...

Darja rada kuha in se rada pohvali, da je dobra kuharica, še raje pa ima, če jo drugi pohvalijo, razkriva Rosvita. "Znana je po svojih testeninah s tunino in v tem je prava partizanska mati, skuha za 20 ljudi. Več ko skuha, bolje je," je povedala njena mama, ki je dodala še, da je Darja Švajger, odkar je poročena, lepša, srečnejša in zadovoljnejša, bolj izžareva njena notranjost. Mama je ponosna na vse, kar Darja je, in na to, da je njena hči. Več podrobnosti najdete v prvem priloženem videoposnetku.

V evrovizijsko obarvani oddaji, v kateri je poleg Darje na modri kavč sedel tudi voditelj oddaje Na zdravje! Boštjan Romih, smo spoznali tudi bosanskega predstavnika na letošnji Evroviziji. Njihove barve bo zastopal Vukašin s pesmijo Munja i grom, ki jo je tokrat odpel v angleščini. Njegov nastop si oglejte v drugem priloženem videoposnetku.