Zaključek plesa tokratnega zmagovalnega para, ki se bo pomeril v velikem finalu v postavi Dejan Pevčevič, Maja Pucelj. Foto: MMC RTV SLO
Zaključek plesa tokratnega zmagovalnega para, ki se bo pomeril v velikem finalu v postavi Dejan Pevčevič, Maja Pucelj. Foto: MMC RTV SLO
Dejan Pevčevič in Maja Pucelj
Manca Špik in Miha Vodičar
Marjetka in Miha Perat

Tako kot prejšnji teden sta največ glasov gledalcev, 6.914, osvojila Dejan Pevčevič in Maja Pucelj. Vendar pa sta imela v nasprotju s prejšnjim tednom, ko sta slavila zanesljivo zmago, tokrat tudi malo sreče, saj sta le za 509 glasov premagala prva konkurenta - pevko Marjetko iz Turbo Angelsov in njenega soplesalca Miho Perata.



Tako kot običajno smo poklicali vse "vpletene", da nam zaupajo svoje občutke glede nastopov. Na telefon smo dobili dva glavna protagonista, (zaenkrat) se nam je izmuznila le Marjetka. Dejan in Manca sta nam v en glas zatrdila, da izredno uživata v plesu. Dejan Pevčevič zmage tudi tokrat ni pričakoval, pravi, "da to ne govori kar tako, ampak resnično". Še posebej je vesel, ker ima zdaj na voljo 14 dni časa, da bo lahko še dlje užival v plesu.

Ena najlepših izkušenj v življenju
Tudi Manca Špik nam je povedala, da je nastop v Zvezdah plešejo zanjo ena najlepših izkušenj v življenju. Čeprav je malo žalostna, ker se ni uvrstila naprej, hkrati pravi, "da so se gledalci že prav odločili". Pohvalila je svojega soplesalca, ki ga je ocenila kot izvrstnega pedagoga in zelo potrpežljivega, zaupala pa nam je tudi, da jima je na vajah na pomoč priskočila tudi njegova soplesalka Nadia. Podobno pomoč sta imela tudi Dejan in Maja, ki jima je s svojimi napotki pomagal Majin soplesalec Peter. Dejan nam je še povedal, da bodo vsi štirje (Peter z Regino in Dejan z Majo) vadili skupaj, ne glede na to, da bodo v finalu stali "na dveh različnih bregovih".

Izvedeli smo tudi, da sta Manca in Miha na prvi vaji začela plesati valček, a sta nato hitro presedlala na sambo, Miha pa je za glasbeno podlago predlagal - tako temperamentno kot tudi v imenu se je popolnoma ujela s plesom - Mančino pesem Samba, samba.

Dejan Pevčevič in Maja Pucelj
Manca Špik in Miha Vodičar
Marjetka in Miha Perat