Bojan bo slovensko moško lepoto zastopal v eksotični Dominikanski republiki. Foto: Barbara Zajc
Bojan bo slovensko moško lepoto zastopal v eksotični Dominikanski republiki. Foto: Barbara Zajc

Postavni Dolenjec Bojan Ilijanič, ki smo ga gostili na klepetu v MMC-jevi spletni klepetalnici, se veliko ukvarja s športom. Za izklesano telo je pač potrebna železna disciplina: Zelo je treba paziti predvsem na prehrano, ni pa nič narobe, če se kdaj tudi pregrešimo, pravi mister.

Petkrat na teden v fitnes
Pred svetovnim izborom najpostavnejšega "gospodiča" v Dominikanski republiki je vadba še intenzivnejša: petkrat na teden obiskuje fitnes ali se ukvarja s katerim drugim športom. Ves čas pa je treba biti v vrhunski psihofizični pripravljenosti in seveda paziti na prehrano, še poudari.

Kaj pa Bojan počne v prostem času? "Družim se s prijatelji, preberem kakšno dobro knjigo, zanimajo me finance. Predajam pa se tudi različnim oblikam hedonizma," je razkril v klepetu. Njegova strast so potovanja, letos se je potepal po Balkanu.

G

Klepet v celoti preberite tukaj.
a po zmagi kaj bolj "obletavajo" oboževalke in oboževalci? Bojan pravi, da ga na ulici kdaj kdo prepozna in ogovori, a večje razlike ni. Je pa, na žalost prej omenjenih oboževalcev in oboževalk, zaseden.