Anamarija odhaja v Vietnam v sredo opoldne, polet pa bo trajal približno 12 ur. Foto: MMC RTV SLO
Anamarija odhaja v Vietnam v sredo opoldne, polet pa bo trajal približno 12 ur. Foto: MMC RTV SLO
Anamarija Avbelj in Tjaša Kokalj
Lanska visoka uvrstitev Tjaše Kokalj Anamarije ne obremenjuje. Foto: MMC RTV SLO

Mlada Lukovičanka ureja še zadnje podrobnosti pred potovanjem, na katerega se bo odpravila sama, s seboj bo vzela le en majhen talisman, ki ga je dekletom, ki so se poleg Anamarije potegovale za naslov mis universe, podelila Polona Baš.

Seveda bodo kovčki polni oblačil, ki so ji jih podelili sponzorji, med njimi se bo našla tudi zmagovalna obleka, ki jo je sešila Simona Mihelič.

Čeprav je bila Anamarija zadovoljna s svojim videzom že pred tekmovanjem, se je zadnje tedne tudi ona morala potiti 2-3 krat tedensko v telovadnici, pazila je tudi na prehrano. "Diete sicer nisem imela, ker je ne potrebujem," je šaljivo dodala.

Srečna s svojim fantom
Lani je Tjaša Kokalj v Mehiki dosegla 11. mesto in postala najlepša Evropejka, vendar Anamarija letos vseeno ne čuti prevelikega pritiska. "Raje mislim, da imam prednost, ker je Tjaša lani toliko naredila za prepoznavnost Slovenije. Z uvrstitvijo se ne obremenjujem."

Ker je Donald Trump lastnik licence za mis universe, ga bo najverjetneje srečala tudi Anamarija, a pravi, da se veliko bolj veseli, da bo spoznala Melanijo Knavs. Torej plavolaska ne misli naši lepotici prevzeti slavnega bogataša? "Joj, starejši moški me ne zanimajo, ker sem zelo srečna s svojim fantom. Donalda Melaniji definitivno ne bom prevzela," je v smehu odgovorila.

T. P.