Foto:
Foto:
Peter Poles.
Metka Albreht
Alya se je razšla s svojo stilistko Niko Urbas.

Omenjena skupina te dni žanje uspeh s svojim novim singlom z naslovom Afrika Rusija, za katerega poznavalci menijo, da je eden izmed boljših v njihovi karieri.

Poles uspešen v ljubezni
Peter Poles, eden najbolj prodornih televizijskih obrazov ta hip, je tako kot v poklicnem življenju uspešen tudi v ljubezni. Dobitnika viktorja za najbolj obetavno medijsko osebnost je bilo namreč nedavno v znanem ljubljanskem lokalu moč videti s svojo izbranko. Svoje zaljubljenosti par ni skrival.

Primož na sprehodu
Ni dolgo tega, ko je bilo igralca Primoža Petkovška opaziti, da je na kolesu sprehajal svojega hišnega ljubljenčka - rjavega koker španjela.Petkovška poznamo iz filmov Porno film, Poker, Oda Prešernu, zaigral pa je tudi v z oskarjem nagrajenim filmom Nikogaršnja zemlja.

Med sprehodom je pes razigrano poskakoval, v izogib morebitnim nevšečnostim pa je bil privezan na rdečem povodcu.

Metka na Esminem koncertu
Nedavnega koncerta kraljice romske glasbe Esme Redžepove v Križankah se je udeležila tudi nekdanja slovenska mis Metka Albreht.

Nekdanja ljubica znanega igralca in TV-voditelja Jonasa, ki je po novem tudi pisateljica, je na koncert prišla v spremstvu treh prijateljic, od katerih je bila ena oblečena v ciganskem stilu. Vse so se noro zabavale in plesale ob ritmu glasbe Esme Redžepove, ki se je med koncertom kar štirikrat preoblekla v sama bleščeča oblačila.

Sabina je zelo priljubljena
Tekmovanje za mis Universe se približuje koncu. Sinoči so v ekvadorskem glavnem mestu Quito priredili dobrodelno dražbo. Vsaka tekmovalka je prinesla tipičen predmet iz svoje domovine, potem pa so ga na tajni dražbi prodali najboljšemu ponudniku. Denar bo šel za bolnišnico v Quitu, za ženske, obolele za rakom.Slovenska kandidatka za to prestižno nagrado Sabina Remar je med bolj obleganimi na tekmovanju, saj jo imajo fotografi zelo radi. Tekmovalke so si ogledale tudi mesto bivanja, v katerem so z zastavicami pozdravljale mimoidoče.

Najlepše oblečeni so...
Dobili smo novo serijo najlepše oblečenih Slovencev in Slovenk. Med njimi je tudi pevka Alya, ki se je grenko razšla z nekdanjo stilistko Niko Urbas. RTV-sloves sta ubranila voditelja nedeljske oddaje Tistega lepega popoldneva Anja Tomažin in Lado Bizovičar, ki imata najboljši televizijski stil.

Renato Vugrinec je postal očka
Renato Vugrinec, rokometaš Celja Pivovarne Laško in član slovenske reprezentance, je v četrtek postal očka. S soprogo Marino sta postala starša deklice, ki sta ji dala ime Ivona Rea. Ivona je ob rojstvu tehtala 3,5 kg in merila 54 cm.