Foto:
Foto:
Slavi in Sine se rada zabavata.

Ob odhodu sedanjega urednika Stopa Igorja Saviča se namreč boji, kaj se bo zgodilo z njegovo družabno rubriko. Tudi zato se je udeležil slavja ob 45-letnici izhajanja časopisa Delo, ki je bilo konec aprila v ljubljanskih Križankah. Na praznovanju so nastopila mnoga znana imena slovenske glasbene scene, med drugimi tudi Alenka Godec. Vstopnica pa je bil - izvod slavljenca!

Foxy Teens bodo razpadle
Članice najstniške skupine Foxy Teens so komentirale govorice o tem, da razpadajo. Tanja se bo po novem posvetila solistični glasbeni karieri, Špela, zadnja pridružena članica skupine, pa bo večino svojega prostega časa namenila fantu, Simonu iz skupne Bepop. Mirninega komentarja še nismo dobili.

Melanija Knavs se bo poročila
Ameriški finančni mogotec Donald Trump se bo znova poročil, tokrat s Slovenko Melanijo Knavs. Ameriški New York Post je namreč poročal, da je njegova prijateljica iz Slovenije elanija Knavs v ponedeljek na gala prireditvi v Metropolitanskem muzeju v New Yorku na svoji roki nosila velik diamantni zaročni prstan. Donald Trump z Melanijo živi že pet let. Datuma poroke zaročenca še nista določila, skoraj gotovo pa je, da bo morala Melanija pred poročno zaobljubo podpisati predporočno pogodbo. Razlog za to je jasen - Trumpovo premoženje ocenjujejo na kar 2,5 milijarde dolarjev.

Slavi in Sine ga žurata
Voditelja oddaje Na liniji, Slavi in Sine, smo v zadnjem času večkrat videli, kako se v nočnih urah skupaj zabavata. Tako sta bila prejšnji teden z družbama na nekem elektronskem glasbenem dogodku, ki se je odvijal na novem prizorišču za večje zabave v Ljubljani, le nekaj dni zatem pa sta bila skupaj v nekem lokalu v bližini nacionalne televizije.

Predstavitev irske knjižne zbirke
Tudi na slovenski obali je kulturno življenje zelo bogato. Tako je bila nedavno predstavitev knjižne zbirke irskih avtorjev, na kateri je bil med drugim tudi irski veleposlanik Gary Ansbro. Literaturo je brala znana primorska igralka Mojca Fatur. Spominjamo se je iz filma V leru, kjer je igrala nosečo prijateljico sostanovalca lika Jana Cvitkoviča.

Celjani še praznujejo
Evropski rokometni prvaki Celje Pivovarna Laško imajo po sobotnem podvigu še vedno dovolj moči za žuriranje. V ponedeljek so se udeležili še enega štajerskega slavja pred mestno občino. Celjani so v sobotni tekmi sicer za dva zadetka izgubili proti nemškemu klubu iz Flensburga, vendar je bila prednost s prve tekme dovolj velika, da so varovanci Mira Požuna prvič v zgodovini stopili na vrh Evrope. Njihov zgodovinski uspeh je na ulice Celja privabil kar 20.000 navijačev, ki so celo popoldne rajali ob koncertu številnih glasbenih skupin.

Kučan na tenisu
Teniški dvoboj med Slovenijo in ZDA v Portorožu si je ogledalo veliko znanih osebnosti, med njimi tudi nekdanji predsednik republike Milan Kučan. Backhandi in forehandi so na obalo privabili še poslanca LDS-a Toneta Anderliča in ameriškega veleposlanika Johhnyja Younga. Slednji bo v kratkem končal svoj mandat v Sloveniji in se nato upokojil. Venus Williams pa je v Portorožu uživala tudi v nakupovanju, saj si je po nekaterih poročilih kupila uhane, s katerimi je igrala oba dneva srečanja s slovenskimi teniškimi igralkami.