Foto:
Foto:
Boštjan Romih

Med seboj sta se pomerili ekipi medijskih zvezd in glasbenikov. Za ekipo medijskih zvezd so med drugimi nastopili Jure Košir, Tone Rop, Franci Kek in Srečko Katanec, na strani glasbenikov pa so bili Zoran Predin, 6 Pack Čukur, Murat & Jose, Vili Resnik in drugi.

Zmagala je ekipa medijskih zvezd z rezultatom 48:44, najboljši strelec pri zmagovalni ekipi pa je bil Jure Košir z 12 doseženimi koši.

Afriška umetnost
V ljubljanskem Cankarjevem domu poteka predstavitev afriške umetnosti. Glasbene prireditve v sklopu predstavitve se je udeležil znani slovenski igralec Inacio Bintchende, najbolj znan po vlogi Janeza Beline v satirični oddaji TV Poper.

Jadranka samska
Nekdanja voditeljica videospotnic Jadranka Juras se je razšla s svojim dolgoletnim spremljevalcem Primožem, bobnarjem pri skupini Tabu.

Kljub razpadli zvezi pa ohranjata prijateljske odnose. Jadranka Juras je v skupini Planet Groove pela skupaj z Anjo Tomažin, ki vodi oddajo Tistega lepega popoldneva. Jadranka je znana zaščitnica živali in zaradi svojega prepričanja tudi vegetarijanka.

Razstava o španski umetnosti
Slovenijo je malce prebudil španski temperament. Predstavniki diplomacije so namreč obiskali odprtje razstave o španski umetnosti. Ministrica za kulturo Andreja Rihtar je nato odhitela še na sprejem v Cankarjev dom.

Game Over v diskoteki
Člani najbolj uspešne slovenske fantovske skupine Game Over so se nedavno zabavali ob plesu v eni najbolj znanih ljubljanskih diskotek. Njihovi oboževalci in oboževalke so bili gotovo veseli, da se fantje niso zadrževali le v VIP-galeriji, temveč so se zavrteli kar na plesišču za navadne obiskovalce.

Romih postal očka
Poročali smo že, da je popularni televizijski voditelj Boštjan Romih postal očka. Tančica skrivnosti pa se je sedaj razgrnila tudi nad imenom novorojenke. Punčki, ki jo je mati Lara povila pretekli teden po netežavni nosečnosti, sta presrečna starša nadela ime Rosa Angela.

Lado ga žura
Priljubljeni tv-voditelj Lado Bizovičar se je v soboto zabaval na house partyju v Festivalni dvorani, kjer so nastopili številni znani DJ-ji. Lada na prireditvi, ki je bila prvič v Festivalni dvorani in na kateri so nastopili svetovno znani DJ-ji, kot so Benny Benassi, Roby Sartarelly in Dr. Kutcho, nismo opazili z nobeno spremljevalko, je pa užival ob glasbi housa.