Foto:
Foto:
Pika Božič

V njej so tudi nekateri ustvarjalci informativne oddaje Studio City. Po poročanju očividcev, ki so se med eno izmed tekem mudili v bližini igrišča, Zlatko Zahovič nima razloga za skrb, da bi ga Gušti izrinil iz nogometne scene.

Rebeka se je preselila
TV Paprika je izgubila pomembno gonilno silo. Vsestranska misica Rebeka Dremelj se je namreč odločila, da prestopi h konkurenci. Izbrala je štajersko postajo Stojana Auerja, kjer je že vodila prvo oddajo.

Pika ima nov avto
Pika Božič se po ljubljanskih ulicah vozi z novim jeklenim konjičkom, saj si je privoščila belega beatla z usnjenimi sedeži. Privoščila si je avtomobil, na katerega je čakala kar nekaj časa. Pika Božič se je na slovenski glasbeni sceni pojavila kot članica dueta Sound Attack. Po nekaj letih se je z drugim članom dueta profesionalno ločila in začela zelo uspešno glasbeno kariero. Pika je tudi žena in mamica, saj ima iz zakona s hokejistom Dejanom Kontrecem hčerkico Liu.

Karmen in Tine na kavi
Potem ko je Karmen Stavec svojega izbranca policista Tineta končno pokazala javnosti, sta vedno bolj pogosto videna skupaj. Nazadnje smo ju "ujeli" v priljubljenem domžalskem lokalu, kjer sta s prijatelji sproščeno klepetala ob srebanju kavice. Javnosti je Karmen policista Tineta, ki je zamenjal člana ansambla Slapovi Martina Štibernika, prvič uradno predstavila na končnem izboru za Emo, vendar ni pustila, da bi ju skupaj slikali.

Tinkara Zorec oglašuje
Inspiracija najstnikov, Tinkara Zorec, pevska sila četverčka Bepop, se je pojavila v oglaševalski kampanji. Mobilni operater jo je uspešno uporabil za trženje aktualnega oglasa, v katerem ima vlogo veznega člena. Koliko pa je pospravila v žep in ali bo zaradi tega morda prenehala peti v Bepopu, pa ne vemo.

Ladove močne roke
Voditelj Tistega lepega popoldneva Lado Bizovičar ima poleg spretnega jezika tudi močne roke, saj je v nedeljo pred oddajo prijateljem pomagal pri selitvi. Na ploščadi ene izmed ljubljanskih sosesk je Lado iz stolpnice nosil škatle, roke pa si je zavaroval z belimi rokavicami. Pri selitvi je pomagal nekaj ur pred začetkom nedeljske oddaje, s škatlami in prahom pa se je ukvarjal kar nekaj časa. Pri težkem fizičnem delu ga oboževalke niso ovirale.

Revija bikink
Kreatorka Tina Paynich, ki je sposobnosti "pilila" na angleški sceni, je priredila revijo bikink. Na odru diskoteke plesalke, preoblečene v manekenke, niso navdušile. Med maloštevilnimi obiskovalci ni bilo znanih obrazov.