Foto:
Foto:
Jasmin Stavros je učenje smučanja vzel zares.
Tatjana ostaja zaposlena.

Peter, ki je letos na novoletni turneji dosegel svojo prvo zmago za svetovni pokal, se dobro znajde ne le v zraku, ampak tudi na plesišču.

Monotona zabava v CD-ju
Vstopa Slovenije v Nato ni zaznamovala samo prireditev v Cankarjevem domu, ampak tudi monotona zabava po uradnem delu. Veliki državniki, kot je predsednik Janez Drnovšek, so jo po pol ure v spremstvu varnostnikov zapustili.

Polona Baš se umika
Polona Baš je napovedala, da se bo umaknila iz slovenskega družabnega prizorišča. V soboto je namreč dobila naslednico na prestolu Miss Universe, Trboveljčanko Sabino Remar. Odsotnost z družabne scene bo Polona nadomestila s študijskimi obveznostmi in posvečanjem svojemu dragemu.

Stavros se uči smučati
Slovenija je kljub slabšim izidom naših smučarjev še vedno priznanja vredna smučarska nacija. Verjetno se tudi zato pri naših mojstrih belih strmin veščin drčanja po snegu učijo tuje zvezde. Ena izmed teh je tudi Jasmin Stavros, hrvaški pevec, ki ga je nedavno vzel v roke znani slovenski učitelj šole smučanja Sandi Murovec. Sandi velja za enega izmed najboljših smučarjev na svetu v tehniki synchro, je pa tudi trikratni prvak v carvingu. Jasmina naj bi naučil smučati v novi tehniki UPS, ki jo sicer razvijajo šele za prihodnjo smučarsko zimo.

Da je Sandi svoj posel vzel smrtno resno, dokazuje stava, ki sta jo sklenila s Jasminom. Če se Jasmin nauči smučati, se bo Sandi naučil peti. In res: posebni Jasminov pevski gost na njegovem zadnjem koncertu je bil Sandi Murovec.

Jelinčič se sprehaja
Štorklja je bila letos na slovenski medijski sceni zelo radodarna, zdaj pa se (večinoma) mladi starši pridno ukvarjajo s podmladkom. Tako smo konec tedna v ljubljanskem parku Tivoli opazili Zmaga Jelinčiča in ženo, ki sta se ponosno sprehajala z malo Aleksandro v vozičku.

Nov Tatjanin projekt
Manekenka Tatjana Tutan je z manekenskih pist zaplavala tudi v organizacijske vode. Do zdaj najuspešnejša slovenska miss na mednarodnih tekmovanjih se je v Velenju namreč lotila modno-glasbenega projekta.

Izbor za miss universe
Slovenci smo izbrali novo miss universe. Pred fotografske aparate se je na zabavi nastavljalo standardno jedro - nekdanje misice v večernih toaletah, Jan Plestenjak, Rajko Hrvatič, Jurij Bradač in drugi.