Foto:
Foto:
Ciril Zlobec je edini zastopal kulturnike.

Kot smo izvedeli, ji je spodrsnilo na ledeni ploskvi, pri padcu si je poškodovala komolec in obraz. Takoj so jo odpeljali v bolnišnico in jo operirali. Trenutno še vedno okreva v bolnišnici, potem pa se bo odpravila v toplice.

Miša skrbi za videz
Urednica razvedrilnega in sportnega programa na RTV-ju Miša Molk zelo skrbi za svojo zunanjost. Poleg tega da je vedno brezhibno urejena, se tudi zdravo prehranjuje. Tako smo Mišo v trendovski restavraciji v prestolnici ujeli pri narocanju zdrave solate z morskimi sadezi. Seveda pa zvezda nacionalke ne kosi sama, saj se je ob prihodu pridruzila dvema moskima, od katerih pa je eden kmalu odšel.

Kitajski sprejem
Kitajska ambasada v narodnem muzeju pripravlja prvi uradni sprejem. Imen povabljencev nam niso želeli izdati. Prihodnji teden pa bodo prav to lokacijo zavzeli predstavniki grške ambasade.

Nominiranci za viktorje
Podelitev viktorjev, prestižnih slovenskih priznanj na področju medijev in popularne kulture, bo v soboto, 20. marca, ob 19. uri v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma. V kategoriji viktorjev popularnosti so nominiranci: Lado Bizovičar, Boštjan Romih, Anja Tomažin (TV-osebnost), Lepo je biti milijonar, Odmevi in Tistega lepega popoldneva (TV-oddaja), Robert Erjavec, Sašo Hribar, Andrej Karoli (radijska osebnost), Radio City, Radio Hit, Val 202 (radijska postaja) in Zoran Predin, Siddharta, Simona Weiss (glasbeni izvajalec).

Viktorji so blizu
Mrzlično se približujejo nagrade za medijske dosežke - viktorji. Prireditev se bo potem, ko je lani gostovala v rahlo utesnjenem Viba filmu, letos odvijala v Cankarjevem domu. Dotaknila se bo aktualne tematike - vstopa Slovenije v Evropsko unijo. Nominiranci bodo znani v naslednjih dneh.

Kulturniki so stavkali
V petek so že desetič podelili priznanja raziskovalcem na področju humanistike. Med kulturniki je bil na prireditvi samo Ciril Zlobec s soprogo.

Hotel Ideal
Drago Ivanuša je s projektom Hotel Ideal v Cankarjev dom privabil filmske in glasbene veljake. Od pop sekcije je koncert z zamudo obiskal latino lover Jan Plestenjak. V Hotelu Ideal se je za enkratni glasbeni dogodek zbrala pestra druščina glasbenikov. Prvi gostje Hotela Ideal so bili godalni kvartet Godalika, kitarist Uroš Rakovec, bobnar Aleš Rendla, kontrabasist Tomaž Grom, vokalistka Severa Gjurin, kontrabasist Nino de Gleria in receptor Drago Ivanuša, ki je poprijel tudi za harmoniko in sedel za klavir.