Teja počiva v porodnišnici, Erazem pa proslavlja s prijatelji. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Teja počiva v porodnišnici, Erazem pa proslavlja s prijatelji. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Njegovo dekle Teja Jeras je danes dopoldne rodila sina Leva Oskarja in, kot je očka še zapisal na Facebooku, oba sta dobro. S svetom je delil še: "Priznam, za dve minuti so se mi vlile solze in niti divji konji jih ne bi mogli zadržati ... grem pit ..." Po oznanitvi se je pod Erazmovo objavo usul kup čestitk, prijatelji pa so razkrili tudi ime novorojenčka.

43-letnik je sicer še včeraj na istem socialnem omrežju objavil sporočilo: "Ljubeznivo naprošam, če mi ne pošiljate mailov "Kako se počutiš?" oz. "Kako si?" ker me nervirajo. Jutri (če bo vse OK) v roke dobim neko nebogljeno, jokajočo pizdarijo, ki me bo naslednje četrt stoletja hotela navijati okrog prsta in mi delala skrbi, na katere nisem navajen. Evo, tako sem!!!"

Izjava je med ljudmi sprožila različne odzive, zato je Erazem pozneje dopisal, da vsi ne dojemajo enako njegovih ciničnih komentarjev in da se je šalil. Prijatelji so ga bodrili, naj bo pogumen in mu delili različne nasvete. Eden izmed prijateljev mu je svetoval, naj shrani vse medijske zapise o rojstvu sina: "Mali nasvet: kupi vse jutrišnje časopise, kopiraj vse objave ... in jih shrani."

Na Facebooku pa se je zgodila še ena stvar - njegovo dekle je spremenilo svoje ime in dodalo priimek Pintar. O poroki naj sicer še ne bi razmišljala, morda sta obred opravila skrivaj, ali pa gre le za spremembo priimka.