Erik Ferfolja na snemanju spota. Foto: Klemen Prepeluh
Erik Ferfolja na snemanju spota. Foto: Klemen Prepeluh
Saša Omerovič
Eno izmed nevest je upodobil tudi maneken Saša Omerovič. Foto: Klemen Prepeluh

Erik nam je povedal, da so videospot za rockbalado Brez odgovora snemali dva dni. En dan v enem izmed ljubljanskih hotelov, ki pa si ga je na njegovo žalost za lokacijo snemanja svojega videospota izbrala tudi nekdanja Atomičarka Špelca. "Ja, Špelca je tudi snemala videospot v tem hotelu in ga je že dala v javnost, medtem ko bo mojega mogoče videti šele septembra," je dejal Erik.

Ena od nevest tudi moški
Rdeča nit videospota je poročni dan in zgodba petih nevest, ki so jih upodobile Ana Gajič, Meta Kastelic, Anamarija Mitić, aktualna mis fitnesa Eva Pogačnik in Saša Omerovič, ki je tudi Erikov osebni prijatelj in priznan maneken. "V pesmi se sprašujem, ali se splača načrtovati daljno prihodnost v tem času, ko komaj sledimo sedanjiku. To smo v spotu ponazorili s poročnim dnevom, ko naj bi se zaobljubili določeni osebi za vse življenje," je za MMC pojasnil Erik.

Snemali so tudi v Italiji
Erik je še posebej ponosen, da se je uspel dogovoriti za snemanje kadrov, v katerih nastopa sam kot pripovedovalec, v uglednem dvorcu na italijanski strani Goriških brd, Castellu di Spessa. "Ta grad je drugače namenjen le uglednim srečanjem gospodarskih in političnih veljakov. Najem prostorov za eno uro stane namreč 5.000 evrov," je pojasnil Erik, za katerega pesem sta tudi tokrat poskrbela Mark Lemer in Apolonija Šterk iz skupine Lunn-a-park.