Roko in Maria sta zelo živahna otroka, ki tudi ponoči zelo malo spita. Foto: Osebni arhiv
Roko in Maria sta zelo živahna otroka, ki tudi ponoči zelo malo spita. Foto: Osebni arhiv

33-letna Ribničanka je dolgo odlašala z materinstvom, nato pa je v kratkem obdobju dobila sina Roka in nato kmalu nepričakovano še hčer Mario.

Taja Zuccato je voditeljico gostila v rubriki Prelomnica v oddaji Dobro jutro, Erika pa je v svojo družbo povabila tudi taščo Ester Srdarev, ki je voditeljici in njenemu partnerju Davidu v veliko pomoč pri varstvu živahnih malčkov.

Erika je v pogovoru dejala, da imaš o materinstvu določene predstave in da lahko prebereš veliko knjig, a ko otrok pride na svet, je treba predvsem poslušati sebe in se učiti z otrokom. "Treba pa je priznati, da ni vse vedno samo 'fajn', da si na porodniški velikokrat negotov in se ne počutiš dobro. Seveda sem večkrat tudi pomislila, kakšno je bilo moje življenje prej, ko sem imela občutek, da imam svoje življenje vedno pod nadzorom, brez nekoga, ki je stoodstotno odvisno od tebe. Kdor ne reče, da se z naraščajem nič ne spremeni, se spreneveda," je dejala voditeljica, ki pa obožuje svoja malčka.

Erika ostaja v informativnem programu, kjer bo vodila poročila ob 15.00, 17.00 in v Odmevih. Kaj je še povedala o materinstvu in odnosu s taščo, si lahko pogledate v spodnjem posnetku.

Erika Žnidaršič o svoji prelomnici
Erika Žnidaršič o svoji prelomnici