Erika obrača nov list. Foto: Osebni arhiv
Erika obrača nov list. Foto: Osebni arhiv
Piramida
Oddaja Piramida se po štirih letih poslavlja. Foto: Žiga Culiberg

Voditeljica oddaje Piramida, ki trdi, da je velik del njenega poklica še vedno novinarski, je bila gostja v MMC-jevi spletni klepetalnici. V njej se je ustavila le nekaj dni pred začetkom zadnjih treh oddaj. "V nekem trenutku sem se odločila, da so bila štiri leta za takšen format oddaje povsem dovolj. Brez sprememb vsebine in scenografije ne bi bilo smiselno nadaljevati. O novi oddaji se še dogovarjam," je Erika razkrila v MMC-jevi klepetalnici in dodala, da trenutno pogovori o novem projektu še vedno potekajo. "Vedno so mi všeč izzivi, sem kreativen človek, brez izzivov bi se neskončno dolgočasila," je še dodala.

Celoten klepet si lahko preberete tu.

In po čem ji bo vodenje Piramide najbolj ostalo v spominu? "Po dolgih delovnih ponedeljkih (dvanajst ur ali več), nervoznih torkovih večerih, mnogih dobrih gostih, po odličnem timu in nepozabnih druženjih po oddaji, ki so se prevesili v sredino jutro," je z virtualnim nasmeškom pojasnila Erika.

Zaključek četrte sezone se bo začel v torek, ko se bodo v retoričnem troboju pomerili igralec Ivo Godnič, predsednica ŠOS-a Katja Šoba in glasbenik Dušan Uršič.

V MMC-jevi klepetalnici je beseda nanesla tudi na njeno pomoč boksarskem šampionu Dejanu Zavcu pri promociji dvoboja v Stožicah, na njene športne podvige in govorice o prestopu na komercialno televizijo.