Erika Žnidaršič se po prekratkih počitnicah zopet podaja novim izzivom naproti. Foto: Stane Sršen
Erika Žnidaršič se po prekratkih počitnicah zopet podaja novim izzivom naproti. Foto: Stane Sršen
Piramida
Dva poštarja, nova pevska skupina ter Erikin nov videz so le nekatere novosti, ki jih prinaša četrta sezona Piramide. Foto: MMC RTV SLO

Nocoj si lahko na prvem programu Televizije Slovenija ob 19.55 ogledate finale tretje sezone oddaje Piramida. Za zadnje mesto v superfinalu se bodo potegovali Alenka Šverc, Franc Kramar in Zmago Batina, ki bodo s svojimi retoričnimi sposobnostmi skušali na svojo stran pridobiti občinstvo. V superfinalu, ki bo 8. septembra, na zmagovalca že čakata Toni Gašperič in Radovan Žerjav.

Na vprašanje, ali ima voditeljica Piramide morda favorita v kakšni oddaji, pa je odgovorila diplomatsko: "Nikomur ne dajem prednosti niti ne skušam ugibati, kdo bo zmagal, saj ljudje sami presodijo, kdo jih je prepričal."

Dva poštarja, novi pevci in nov videz
Ekipa Piramide ne počiva, saj bo le teden dni po končanem superfinalu zakorakala v novo, četrto sezono. Kot je dejala Erika Žnidaršič za MMC, ta sezona prinaša nekaj sprememb. Za zabavo bo poleg tria Piramida skrbela še skupina T*Angels.

Druga novost, ki jih prinaša nova sezona, je ta, da bo poštar Jožko dobil pomoč, saj mu bo pri dostavljanju izidov pomagal Gorazd Špegel, ki je do zdaj skrbel za animacijo. Erika je dejala, da bo za njen videz tudi v novi sezoni skrbel Zoran Garevski. V nasprotju z lani, ko je bila Žnidaršičeva odeta v glamurozne obleke, bo letos Erika oblečena bolj poslovno.

"Trema je vedno prisotna"
Voditeljica, ki je počitnice preživela na hrvaškem morju, je dejala, da so bile počitnice prekratke. Že po koncu oddaje so namreč Erika in člani ekipe razmišljali o novih idejah, kako bi popestrili oddajo. Ali ima Žnidaršičeva kaj treme pred novo sezono, je povedala: "Vedno znova po pavzi potrebujem nekaj časa, da se 'ulavfaš' nazaj v delo. Trema pa je tudi prisotna."

Erika je na koncu spregovorila tudi o željah za prihodnost: "Upam, da bo kakšen nov izziv, mislim, da sem se našla v voditeljskem poslu." Kljub temu ostaja Žnidaršičeva previdna, ne dela načrtov, raje se prepusti toku, saj v medijskem prostoru zdaj si, zdaj pa te ni.