Vladimir in Vladimirka sta redna gosta Piramide. Foto: MMC RTV SLO
Vladimir in Vladimirka sta redna gosta Piramide. Foto: MMC RTV SLO
Vladimir in Vladimirka, redna gosta Piramide

Vladimir in Vladka namreč že skoraj od začetka oddaje Piramida spremljata oddajo iz vrst občinstva. Vladimir, ki je redni gost od druge sezone oddaje, si je tako ogledal že 364 oddaj, Vladka pa še kakšno več, saj je postala redna gostja že ob koncu prve sezone. Vedno sedita skupaj in v prvi vrsti.

Vladimir: Gre za neke vrste akademijo
In zakaj hodita na Kolodvorsko 2-4 vsak torek? "Gre za srečanje ljudi na nivoju, neke vrste akademijo, kjer se pogovorimo," je povedal Vladimir, Vladka pa je dodala, da gre za pridobivanje neke splošne razgledanosti. "Všeč mi je, ker oddaja poteka v živo, je spontana, brez rezanja, pa tudi celotna ekipa je v redu," pravi Vladka.

Kravate prilagaja gostom
Gospod Šušelj je poznan po svojih zanimivih suknjičih, h katerim kombinira nenavadne kravate, ki jih prilagaja gostom. "Suknjiče mi izdelajo na Tajskem," je pojasnil Vladimir in pokazal všito njegovo ime na notranji strani žepov. Glede kravat pa pove, da ima črte in pike vsak. "Ne gre za neko izstopanje, ampak meni je to dobro, pa naj se pokaže."

V videu na desni si lahko ogledate pogovor z rednima gostoma Piramide.
Vladimirja kot rednega gosta člani ekipe Piramide spustijo v studio že uro pred začetkom, vsak torek pa jih razveseli s kakšno sladko dobroto. "Ja, sladko gre k sladkemu," je v smehu k temu dodala Vladka, Vladimir pa, da sladke dobrote včasih zamenja kakšen "šopek, stisk rok ali pa cmok".

Vladki se je vtisnil v spomin gost Toni Gašperič
Vladki se je med vsemi oddajami najbolj vtisnila v spomin tista, ko je bil gost Toni Gašperič. "Ja, ta oddaja je bila fajn, topla. Drugače pa je vsak gost nekaj posebnega in drugačnega in vsi pustijo neki pečat," je povedala Vladka, ki je po Vladimirjevih besedah morje, on sam pa vihar.

Vladimir in Vladka bosta tako gotovo tudi danes v občintvu Piramide, v kateri bodo svoje retorične sposobnosti preverjali nekdanja ministrica za visoko šolstvo, ki kandidira tudi za evroposlanko, Mojca Kucler Dolinar, operni pevec in član moškega terceta Eroica Matjaž Robavs ter urednik, novinar, humorist in polovica dueta Strašna Jožeta Jože Krajnc, ki je tudi navdušil v duetu z Marjanom Uljanom v Zvezdah pojejo.

C. R.

Vladimir in Vladimirka, redna gosta Piramide