Matevžu Frangežu gre na živce, ko mu draga zvečer, ko se usedeta pred TV, začne razlagati o tisoč stvareh. Foto:
Matevžu Frangežu gre na živce, ko mu draga zvečer, ko se usedeta pred TV, začne razlagati o tisoč stvareh. Foto:
Marjan Šarec
Marjan Šarec ima res srečo, saj je njegova žena, kot pravi, popolna. Foto: MMC RTV SLO

Vsakogar na partnerju nekaj moti - nekaterim pa ob neprestanem ponavljanju na videz čisto nedolžnih besed in dejanj prekipi. Nekemu Britancu je na primer živce parala njegova godrnjava žena, zato se je odločil za drastičen ukrep - odločil se jo je prodati. In to kar prek spleta.

Kaj pa vas živcira pri vašem partnerju oziroma partnerici? Sodelujte v MMC-jevih anketah, končni rezultati pa bodo objavljeni tudi v nocojšnji oddaji Piramida.

Marjan Šarec: Moja je popolna
O težavah, ki jih imajo s svojimi boljšimi polovicami, pa bodo govorili tudi gostje Piramide. Marjan Šarec nam je tako že danes zaupal, da njega žena ne živcira: "S tem nimam težav. Moja je popolna."

Matevž Frangež, ki je v tekmi za Najmariborčana leta 2009 premagal neverjetnega Damjana Murka, pa razlaga, da ga pri njegovi dragi moti "da mi mora povedati tisoč stvari, ko se zvečer usedeva na kavč pred TV". Ekonomist Rado Pezdir pa pravi, da teh težav nima, saj je samski.

O čem bodo še razpravljali?
Šarec, Frangež in Pezdir bodo v Piramidi razpravljali tudi o tem, ali naj se kipe Tita umakne v muzej, ulice, ceste, trge z njegovim imenom pa preimenuje in ali v bitki za univerzijado podpirajo Štajersko ali Ljubljano.

T. K.