Mario Galunič je že znan kot avanturist. Foto: RTV SLO
Mario Galunič je že znan kot avanturist. Foto: RTV SLO
Lili v Parizu
Lili, voditeljica Zabavnega infokanala, ki je na sporedu vsako noč na TV Slovenija 2 in tudi predvidoma vsako dopoldne, prav tako na drugem program Televizije Slovenije, se je odločila za dopustovanje v Parizu. Foto: RTV SLO

naše hiše.

Mario Galunič, gostitelj nedeljskih večerov v oddaji Spet doma, je za MMC povedal, da je štiri tedne potoval po Vietnamu, zdaj pa je spet na delovnem mestu.

Na vprašanje, ali mu je bolj pri srcu poletje ali zima, je TV-voditelj odgovoril, da mu je pravzaprav vseeno, saj lahko tudi pozimi odpotuje kam, kjer je poletje. Je pa bolj ljubitelj sonca kot mraza.

Akira Hasegawa, sovoditelj Olge Rems v oddaji Z vami, nam je zaupal, da bo cel avgust preživel na Hvaru. Povedal je, da je poletje njegov najljubši letni čas, saj ima raje vročino kot mraz.

Voditelj športa na RTV Slovenija Jure Tepina pa je dejal, da se raje odpravi na dopust takrat, ko se drugi že vrnejo v službe. Zanj je idealen čas za potovanja oktober ali november. Letos si bo v tem času ogledal znamenitosti Kube. Sicer pa je letos že obiskal Beograd in se udeležil koncerta legendarnih Rolling Stonesov, v kratkem pa načrtuje še nekaj dni jadranja na Hrvaškem, kar je postalo že njegova vsakoletna navada.

Mlada voditeljica Maša Kljun, ki bo do konca avgusta skupaj z voditeljem Petrom Polesom vodila razvedrilno oddajo Dajmo naši!, načrtuje dopustovanje nekje v Dalmaciji. Upamo, da se bo dobro spočila, saj jo že v septembru čaka snemanje mladinske pogovorne oddaje Jasno in glasno. Voditeljski stolček v tej oddaji si deli z vsestranskim Anžejem Dežanom, ki pa trenutno že uživa na soncu v Turčiji.

Med znane obraze naše hiše pa seveda sodi tudi naša virtualna voditeljica Zabavnega infokanala Lili. Odločila se je, da si bo nove moči nabrala v mestu ljubezni - v Parizu.