Evi je že od nekdaj všeč rock glasba. Med slovenskimi izvajalci najbolj spremlja delo skupine Dan D, Lare Baruce, Shyam idr. Foto: RTV SLO
Evi je že od nekdaj všeč rock glasba. Med slovenskimi izvajalci najbolj spremlja delo skupine Dan D, Lare Baruce, Shyam idr. Foto: RTV SLO
Izmed vseh glasbenikov bi najraje sodelovala z Nickom Cavom. Foto: RTV SLO

V prostem času se ukvarja z različnimi stvarmi, od plavanja, izdelovanja svečk do risanja na steklo. Če ji omeniš besedo sproščanje, pa takoj pomisli na namakanje v domači kopalni kadi.

Celoten klepet si preberite tukaj

Ob natrpanem delovniku Eva še vedno najde čas za potepe, ki pa so zaradi različnih obveznosti krajši. V preteklosti je prepotovala precejšen del Južne Amerike, zdaj pa potovanja združi s turnejami skupine Laibach. S to skupino sodeluje že četrto leto, doda pa, da je tovrstno sodelovanje v različnih projektih le pozitivna izkušnja, saj si glasbenik s tem nabira prepotrebne izkušnje, širi obzorja in tehnično znanje.

Make up 2 so udarile po mizi
O skupini Make up 2, ki je v zadnjih dveh letih močno spremenila svojo zunanjo podobo, je dejala, da trenutno delajo s polno paro, pripravljajo namreč nove skladbe. Slog, s katerim nastopajo danes, pa je po njenih besedah že dolgo vrel v njih, a zaradi pomanjkanja izkušenj in priložnosti niso mogle uveljaviti svoje volje. "Na začetku je večina ljudi iz glasbene industrije videla tri punce in nas pač dali v roza mini krilca in zapakirala v osladen pop komad. Uf, smo se upirale. Večkrat neuspešno, priznam. Toda zdaj je drugače," je dejala Eva.

Novopečena rdečelaska je še vedno samska
Eva, ki je mimogrede samska, se je že preizkusila kot fotomodele in se slikala za revijo Playboy, vendar ne gola. O goloti pravi, da ne pride v poštev, saj morajo biti določeni deli nujno zakriti. Nekdanji svetlolaski so všeč moški, ki niso kosmati po prsih, se ne hvalisajo s preveč mišicami, barva las in oči nista pomembni. "Zaželeno je, da ni manjši od mene, torej manjši od 170 cm. Sicer pa se držim pravila iz enega naših komadov, da mi mora bit njegova koža afrodiziak. Če mi to zadiši, potem vem, da je vredno greha," je brez dlake na jeziku spregovorila Eva.

J. S.