Perpetuum Jazzile bodo na Festiku nastopili 28. julija. Foto: Irena Herak
Perpetuum Jazzile bodo na Festiku nastopili 28. julija. Foto: Irena Herak

Festival, katerega namen je kulturno popestriti poletje na Obali, bo obogatil različna prizorišča v Kopru. Glasbeni koncerti se bodo zgodili v Taverni. Festiko bo ponudil vsak dan nekaj novega in tako poskušal zadovoljiti okus slehernega glasbenega navdušenca, gledališke predstave bodo v pokrajinskem muzeju, program za otroke pa bo znova osredotočen na lokacijo ob Koprskem kopališču.

Vsebina programa bo osredotočena na gledališke predstave - monokomedije, glasbene koncerte, pevske nastope, stand up, otroške predstave ter spremljevalni program, s katerimi bi radi zadovoljili različne okuse starih in novih obiskovalcev. Devetdnevni festival, ki je vsako leto znova nadvse pozitivno sprejet, bo tudi tokrat za obiskovalce v večini dogodkov brezplačen.

Na festivalu boste lahko uživali v glasbi skupine Perpetuum Jazzile, nasmejali se boste lahko na Sašo Hribar Showu, zaplesali boste lahko tango ob zvokih Vesne Zornik s skupino Tangoapasionada, najmlajši pa bodo lahko s Piko Nogavičko in gusarskim kapitanom odpotovali na otoke zakladov ... Kaj vas še čaka na letošnjem Festiku, si lahko pogledate tukaj.