Miha Dragoš potuje v Dominikansko republiko. Foto: Organizator
Miha Dragoš potuje v Dominikansko republiko. Foto: Organizator
Miha Dragoša bo na svetovni lepotni izbor Mister Universe Model 2012 spremljal lastnik licence Erik Ferfolja, članica organizacije Nina Uršič pa bo dogajanje spremljala kar iz rodne dežele. Foto: Organizator

Tam se bo odvijalo svetovno lepotno tekmovanje Mister Universe Model 2012, na katerega se Miha pripravlja več kot leto dni.
Izbor je bil namreč zaradi tamkajšnjih predsedniških volitev prestavljen za dva meseca.
Da bi rdečelasi Kočevar še zadnjič nazdravil z najbližjimi, znanci in predstavniki sedme sile, je organizacija Mister Slovenije v ljubljanskem Solistu priredila novinarsko konferenco.

Mistri za mikrofonom
Poletno vzdušje, sproščujoča latino house glasba "izpod rok" didžeja Demonixa in osvežujoči koktejli so poskrbeli za še dodatno prijetno vzdušje.
Pika na i so bili zagotovo protagonisti večera, saj je za voditeljski mikrofon prijel kar lanski mister Bojan Ilijanič, Miha Dragoš pa je na presenečenje vseh z veseljem zaigral na svoje priljubljeno glasbilo harmoniko.

Postavni študent Fakultete za šport potuje na svetovno lepotno izbiranje z visokimi pričakovanji. Želi si uvrstitve med najboljših deset, obenem pa se zaveda peklenske konkurence in drugih dejavnikov, na katere ne more vplivati.
"Tja grem z nasmeškom na obrazu in cilj mi je, da bi ves čas trosil le veselje in pozitivno energijo. Komaj čakam druženja s sotekmovalci iz vseh koncev sveta. Verjamem, da bo nepozabna izkušnja, ki si ji bom zapomnil za večno," je dodal Miha.