Motoristi se pripravljajo na panoramsko vožnjo, na kateri jim organizatorji pokažejo okoliške kraje. Foto: MMC RTV SLO
Motoristi se pripravljajo na panoramsko vožnjo, na kateri jim organizatorji pokažejo okoliške kraje. Foto: MMC RTV SLO

Z začetkom motoristične sezone v maju se začenjajo tudi motoristična srečanja, namenjena druženju in zabavi. Vse do konca sezone v septembru pravzaprav ne mine konec tedna, da ne bi ali v Sloveniji ali v sosednjih državah potekali zbori, ki jih motoristični klubi pripravijo za svoje znance in prijatelje, pa tudi za domačine, kjer poteka zbor.

Tudi vi radi obiskujete motoristična srečanja? Vabljeni k nalaganju vaših fotoutrinkov na Moj splet.
Pretekli konec tedna je v Vodnjanu pri Pulju potekalo peto srečanje, ki sta ga letos prvič skupaj pripravila dva motoristična kluba, krajevni MK Hornets in MK Moto cb Pula. Tako kot na večini srečanj je bilo tudi tokrat poskrbljeno za hrano, pijačo in kampiranje. Večina motoristov, sploh tisti iz bolj oddaljenih krajev, prihaja na srečanja že ob petkih in ostane do nedelje.

Organizatorji so kot po navadi poskrbeli za motoristične igre, panoramsko vožnjo po okolici in dobro glasbo. Zbrane (poleg Hrvatov je bilo veliko obiskovalcev tudi iz Slovenije, Bosne in Hercegovine, Italije, Avstrije ter Nemčije) so zabavale številne hrvaške skupine, pa tudi madžarski Iron Maidnem in slovenska zasedba Drugo dugme. Skorajda nobeno srečanje pa ne mine tudi brez striptizet.