Zmagovalka Nastja Breg s spremljevalkama Megi Knuplež ter Nino Geršak. Foto: Organizator
Zmagovalka Nastja Breg s spremljevalkama Megi Knuplež ter Nino Geršak. Foto: Organizator
Izbor Mis mivke
12 lepotic se je pomerilo za naslov mis mivke. Foto: Organizator

Za Ptujčanko je bilo to prvo lepotno tekmovanje, a ne zadnje. "Ja, definitivno se bom še preizkusila v tem," je za MMC pojasnila Nastja, ki se je v finale uvrstila na predizboru v Kamniku (predizbora sta potekala še v Mengšu in Portorožu).

In kako pravzaprav poteka lepotni izbor za mis mivke? "Gre za veliko bolj sproščeno tekmovanje v primerjavi z drugimi izbori. Ni namreč petk in dolgih večernih oblek, ampak smo se punce ob polčasih sprehodile po mivki bose in v kopalkah," je še pojasnila novopečena misica.

Lepotice popestrile odbojkarski turnir
Izbor za mis mivke je namreč potekal vzporedno z zaključkom odbojkarskega poletnega Hit pokala 09. V finalnem izboru je 12 tekmovalk pred osemčlansko strokovno komisijo pokazalo svoje čare na izhodu po mivki in prek mostička do otoka nad bazenom, pomerile pa so se tudi v lahkotnem igranju odbojke.

19-letna Ptujčanka, ki je že na prvem predizboru pometla s konkurenco, je še enkrat dokazala, da se z njo ne gre šaliti. Prav tako pa sta odšla tudi druga dva naslova v roke Štajerk. Prva spremljevalka je postala Mariborčanka Nina Geršak, druga pa Megi Knuplež, prav tako iz štajerske prestolnice.

Za večerno zabavo v kopališču Laguna pa so poskrbeli člani skupine Victory, ki so letos izdali novo različico uspešnice Mi imamo se fajn, pridružila pa sta se jim še Juliet Justine in raper Zlatko.

Spodaj si lahko ogledate še nekaj fotoutrinkov dnevnega in večernega dogajanja na ljubljanski mestni plaži.