Pogled na zabavo na Ljubljanici, v ozadju pa se blešče Tromostovje. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Pogled na zabavo na Ljubljanici, v ozadju pa se blešče Tromostovje. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Ne, ni pristal na eni izmed zloglasnih plavajočih "gostiln" na Donavi, pač na mali platformi na Ljubljanici, ki se je v sredo spremenila v rahlo zibajočo se podlago za afterparty mega uspešne predstave 5moških.com, ki je zvečer na Prešernov trg privabila večtisočglavo množico, ki je središče Ljubljane napolnila do zadnjega kotička.

"A se ta stvar malo ziba? Saj ne bo potonila, mar ne?" so se spraševali nekateri gostje, medtem ko so dvigovali kozarce, da bi nazdravili zvezdam večera Ladu Bizovičarju, Sebastianu Cavazzi, Matjažu Tribušonu, Radu Muleju, Matjažu Javšniku in Juriju Zrnecu.

Pozdravit jih je prišel tudi ljubljanski župan Zoran Janković, ki je bil s prepolno Ljubljano na ta junijski večer več kot zadovoljen.
Ob zvokih ritmične glasbe so se na splavu zibali tudi igralka Katarina Čas (z novo pričesko), TV-voditeljica Jasna Kuljaj, maneken Jurij Bradač, pevec Tomaž Domicelj, novookronano Playboyevo dekle leta Viktorija Mazzinni in mnogi drugi, z lesene brvi nad Ljubljanico pa so na njih več čas zrli radovedni mimoidoči.
Nekaj utrinkov z večerne "plavajoče zabave" si lahko ogledate tudi v spodnji fotogaleriji!