Šopek najlepših treh teles na letošnjem tekmovanju - mistri Slovenije, Dominikanske republike in Argentine. Foto: Mister Slovenije
Šopek najlepših treh teles na letošnjem tekmovanju - mistri Slovenije, Dominikanske republike in Argentine. Foto: Mister Slovenije

Lepotci z vseh koncev sveta se te dni v Dominikanski republiki potegujejo za lento najlepšega na svetu, v okviru tega tekmovanja pa so tradicionalno okronali tudi najlepše telo na tekmovanju.

Pred letom dni se je s tem nazivom lahko pohvalil takratni mister Slovenije Bojan Ilijanič, Mihi Dragošu lente sicer ni uspelo ubraniti, se je pa zavihtel med tri superfinaliste - poleg njega sta se za lento Best Body Mister Universe 2012 potegovala tudi mister Argentine in mister Dominikanske republike, nazadnje pa je zmagal domačin.

Slovenec naj bi bil med favoriti
24-letni Slovenec naj bi bil tudi med glavnimi favoriti za končni naslov, a Miha ostaja na realnih tleh. "Napovedi so več kot obetavne, vendar preizkušenj bo še veliko in vse bo treba odlično prestati. S superfinalom za najlepše telo se mi je poplačal trud, ki sem ga vložil. Seveda pa moram poudariti, da je bila konkurenca zelo močna in tudi nekateri drugi fantje, ki se niso uvrstili v superfinale, so bili popolni in si zaslužijo pohvale," je izjavil.

Miha si sobo sicer deli z mistrom Srbije Ivanom Setelesom, s katerim se je tudi najbolj ujel, tekmovalnost pa je čutiti le med predstavniki držav, ki veljajo za lepotne velesile - to so predvsem južnoameriške države, so nam organizatorji slovenskega izbora sporočili iz Boca Chice in poslali tudi nekaj utrinkov iz Dominikanske republike.