Na glavnem Luninem odru so otroci pokazali svoje pevske sposobnosti in si prislužili nagrade. Foto: MMC RTV SLO
Na glavnem Luninem odru so otroci pokazali svoje pevske sposobnosti in si prislužili nagrade. Foto: MMC RTV SLO
Petje pesmice Aja tutaja

Na 3. Luninem festivalu ne manjka predstav, koncertov, delavnic, športnih aktivnosti in še česa. Na festivalu, ki je letos posvečen ekologiji in zdravemu načinu življenja, pa se lahko marsičesa skozi igre in ustvarjalne delavnice naučijo tudi odrasli.

Otroci se skozi igro s pomočjo animatorjev učijo, kako varčujemo z energijo in vodo ter kako recikliramo odpadne materiale. Mali junaki lahko svojo radovednost potešijo na Luninem gledališkem odru, v Ekodeželi, Deželi plesa in Mačjem mestu, Deželi Muce Copatarice, Pepelkini deželi, Deželi glinene Lune, Deželi športa, Mavrični deželi in Luninem mestu ...

Najmlajše je v pravljičnem mestu obiskal škrat Zgubo, počivali so lahko v Luninih mehurčkih, se podali na Poligon varne vožnje, se ustavili v Kotičku za zaščito živali in obiskali Lunino banko.

Veliko zanimivega tudi za starše
Starši pa so medtem lahko obiskali Lunin izobraževalni kotiček, organizatorji Luninega festivala, ki bo potekal do 18.00, pa so pripravili tudi humanitarno akcijo.

A. M.

Na desni si lahko ogledate video pevskega nastopa bratcev, spodaj pa še nekaj fotoutrinkov z zanimivega Luninega festivala.

Petje pesmice Aja tutaja