Polnoč bodo zaznamovali vrhunski plesni pari, ki bodo zaplesali dunajski valček. Foto: MMC RTV SLO/ Žiga Culiberg
Polnoč bodo zaznamovali vrhunski plesni pari, ki bodo zaplesali dunajski valček. Foto: MMC RTV SLO/ Žiga Culiberg
Tanja Žagar
Tanja Žagar se bo na nacionalni televiziji prvič predstavila kot voditeljica. Foto: MMC RTV SLO/ Stane Sršen

Že ob 17.30 bo zelo živahno, saj se bo začela mladinska igrana oddaja z naslovom Skrivnost v sračjem gnezdu. Zgodba se dogaja v kleti, natančneje v velikem skladišču, v katerem ima svoje gnezdo zelo zanimiva druščina: sedem otrok in dva odrasla lumpa. Preživljajo se z zbiranjem starin, ki jih urejajo in prodajajo za majhne denarce, s svojim početjem pa zelo vznemirjajo sicer mirno mesto. Ob tem lahko omenimo, da se je med igralci znašla Manica J. Ambrožič (voditeljica Dnevnika v vlogi Danice Trobič), pod režijo pa se je podpisal
Marko Naberšnik.

Videomeh s Tanjo in Borisom
Pet minut pred dvajseto se bo začel silvestrski Videomeh z voditeljema Tanjo Žagar in Borisom Kopitarjem. Gledalci bodo lahko uživali v dveh urah slovenske narodno-zabavne glasbe, humorja in lepo zapetih pesmi, za kar bodo poskrbeli Slovenski oktet, Oto Pestner, Marjan Zgonc in Gianni Rijavec. Za prijeten začetek in konec oddaje bo z Avsenikovima polkama poskrbela 30-članska Godba Gorje, ki edina pri nas nastopa v narodnih nošah.

Helena Blagne s štirimi tenorji
Ob 22. uri se bo začel Spet doma, tudi tokrat pa voditelju Mariu nikakor ne bo dolgčas. Poleg preverjene ekipe "odštekanih" humorističnih gostov bodo v oddaji nastopili plesalci plesne šole Kazina, brez katerih ne bi bilo spektakularnega pričakovanja. Za glasbene točke bodo poskrbeli Alya, Natalija Verboten, Eroika, Manca Špik, Anika, Nuša Derenda, Čuki, Alenka Godec, Rebeka Dremelj, Tangels, Atomik harmonik, Omar Naber, Helena Blagne in štirje tenorji, Jan Plestenjak, Juliette Justine in Zlatko, Victory in Kingston.