Igralka Violeta Tomič je poskrbela za pokrivalo, ki je letos najbolj izstopalo med preostalimi. Foto: MMC RTV SLO
Igralka Violeta Tomič je poskrbela za pokrivalo, ki je letos najbolj izstopalo med preostalimi. Foto: MMC RTV SLO
Artur Štern s spremljevalko
Razvpiti Artur Štern je na piknik prišel kar bos. Foto: MMC RTV SLO

nane Slovenke in Slovenci so si znova nadeli pokrivala in se zbrali sredi zelenega okolja ljubljanskega parka Tivoli, natančneje Tivolskega gradu.
Tradicionalni piknik prvega slovenskega ženskega tabloida so tudi letos pospremila bolj ali manj (ne)inovativna pokrivala, ki so jih nosili bolj ali manj prepoznavni slovenski obrazi. Po Tivoliju je tako že v popoldanskih urah odmevala glasba Kingstonov, Natalije Verboten, Saške Lendero in Martini Šraj. Svoje znanje igranja na harmoniko pa je pokazal tudi letošnji slovenski mister universe Miha Dragoš.
Letošnji piknik je simbolično odprla magična astrologinje Gaia Asta, s tibetanskim gongom in ritualnim gonganjem. Zbrani so lahko pogledali v svojo prihodnost s pomočjo vedeževalk. Sam piknik pa je imel tudi humanitarno noto, saj so lahko vsi tisti, ki so prišli na piknik brez pokrivala, z njegovim nakupom, pomagali vdovi, ki je ob smrti svojega moža pristala z otrokoma v eksistencialni krizi.

Kot vedno je bil vstop dovoljen le povabljencem, medtem ko so se radovedneži lahko sprehodili le do varnostnih trakov. Sproščeno druženje je privabilo med drugim varuhinjo pravic gledalcev in poslušalcev RTV Slovenija Mišo Molk, zvezdnika resničnostnih oddaj Arturja Šterna, skupino Victory, pevca Janija Pavca z družino, Tomaža Domicelja in Lada Leskovarja, pevko Alenko Gotar, aktualno mis Universe Mariko Savšek, igralko Violeto Tomič, popotnika Zvoneta Šerugo, najlepša Slovenca Žana Cveta, Miha Dragoša in nekdanjega mistra Universe Bojana Ilijanića ter nepogrešljiv inventar vseh družabnih dogodkov Demetra Bitenca s spremljevalko.

Koga še je ujel MMC-jev objektiv, pa si lahko pogledate spodaj.