Foto:
Foto:

Znani Slovenci, ki jih je Anja med letom povabila na večerjo, so s seboj na snemanje oddaje prinesli različna darila. Gre za osebne predmete, ki so jih podarili enemu izmed gledalcev.

Oddajo lahko spremljate ob 17.40 na prvem programu TV Slovenija.

Gledalci so lahko na spletni strani oddaje na Facebooku vsako nedeljo ugibali, kdo je skrivni gost - tisti, ki so odgovorili pravilno, so sodelovali v žrebanju za darilo. Nagrajenci so bili vsakič sproti naključno izbrani na podlagi številke, ki jo je povedal gost, zdaj pa bodo darila končno prejeli v svoje roke.

Kaj vse so znani Slovenci podarili?
Izidor Pečovnik Dori
nogometni dres, Igor Samobor gledališki list in zgoščenko, Milica Makoter sliko in lutko, Aleš Kristančič komplet kozarcev in vino, Marko Naberšnik knjigo in vstopnice, Franc Planinšek darilni bon, Goran Dragič športne copate, Zlatko vrečko dobrot, Violeta Tomić knjigo, Rado Pezdir zgoščenko in pulover, Dejan Zavec mini boksarske rokavice in kolebnico, Nika Kljun svoj srečni klobuk, Jan Plestenjak strune, na katerih je ustvaril pesem Od pekla do raja, Lado Leskovar svojo prvo ploščo, Jakov Fak štartno številko in čepico, Katarina Kresal kristalno kroglo, Nataša Pirc Musar fotografijo, ki jo je posnela v Južni Ameriki, in Milada Kalezić podobico sv. Save.

Nekaj daril si lahko ogledate v spodnji galeriji.