Foto:
Foto:
V rubriki Predmet poželenja je Fredy ponujal moške tangice ter jih zamenjal za kosilo in badminton.
Osebni predmeti, ki jih je v Predmetu poželenja ponudil Fredy.

Fredyja smo v oddaji lahko videli brez košatih brkov, ki so bili od prihoda na slovensko sceno njegov zaščitni znak. Zadnje mesece je sicer pogosto izjavljal, da si jih bo kmalu obril, vendar pa je z načrtovanim britjem zaradi neverjetne priljubljenosti ščetin pod nosom čakal in čakal.


Vabimo vas, da svoje mnenje o Fredyju Milerju izrazite na forumu, pred tem pa si lahko pogledate celoten posnetek Koroščevega gostovanja v oddaji TLP.

O Emi in nedolžnosti
Po oddaji je Fredy sodeloval tudi v spletni klepetalnici, kjer je med drugim priznal, da razmišlja o sodelovanju na Emi prihodnje leto. Na provokativno vprašanje o tem, kdaj je izgubil nedolžnost, pa je povedal, da se je to zgodilo pri 14 letih.

V oddaji je Fredy ponudil moške tangice, ki jih sicer nikoli ni oblekel, svoj drugi zaščitni znak, tj. karirast brezrokavnik, za povrh pa še 'znošene' športne čevlje.

Ponudb seveda ni manjkalo, med drugim bi si lahko privoščil turno smuko, prek elektronske pošte pa so mu ponujali tudi plačilo enega obroka za njegovega novega jeklenega konjička. Ta ponudba, ki se je je Fredy zelo razveselil, pa je bila seveda z napako - pošiljatelj se je pozabil podpisati.

Nekaj ljudi si ga je tudi zaželelo na svoji zabavi, vendar jih je voditelj Lado že v naprej zavrnil in za to "zahteval" 5.000 mark. Fredyja je ta poteza tako navdušila, da je v šali Ladu predlagal, naj prevzame njegove menedžerske posle.