Foto:
Foto:
Obiskovalci so bili navdušeni tudi nad Fredyjevo koreografijo. (Foto: Zaze)

Pred nekaj dnevi je tako brez posebnih težav do zadnjega kotička napolnil lokal v Kranju, kjer študenti večkrat organizirajo mnogo manj obiskane koncerte.

Naval je presenetil organizatorje, očitno pa tudi Fredyja, ki mu je bilo ob prvem pogledu na razgreto množico kar malce nerodno. Novo slovensko zvezdo, ki so jo v nebo izstrelili predvsem spletni forumi, je na oder pospremilo glasno vzklikanje pisane množice.

Fredy, to je mimogrede njegovo pravo in ne umetniško ime, je privabil poslušalce vseh stilov in starosti. Priča smo bili zlitju subkultur metala, rava, popa in rapa, vsi so se enako navdušeno predajali Fredyjevemu odrskemu nastopu.

Kljub na trenutke slabemu ozvočenju in večkratni ponovitvi nacionalnih hitov Vedno si sanjala njéga in Ljubezen ti je koroški zvezdnik ves lokal "obnorel" s svojim znanjem breakdancea in mojstrsko koreografijo.

A to ni bilo vse. Pred nastopom se je Fredy lotil še dajanja avtogramov. Prostor, kamor se je podpisoval, ni bil pomemben.

Da klenega Korošca občuduje skoraj vsa Slovenija, potrjuje dejstvo, da je večina ženskega občinstva želela, da se jim Fredy podpiše kar na prsi. Ne sicer na golo kožo, vendar tudi to za Fredyja zagotovo ne bi bil prevelik zalogaj.