Mark, Dennis in Steffanio razmišljajo o vrnitvi na glasbene odre. Foto:
Mark, Dennis in Steffanio razmišljajo o vrnitvi na glasbene odre. Foto:

Po besedah Dennisa so se fantje za Pesem poletja konec septembra zbrali "bolj za hec", vendar pa zaradi pozitivnih odzivov oboževalcev in medijev razmišljajo o vrnitvi, je za MMC potrdil Dennis.

"Stvar še ni čisto dorečena, saj se moramo fantje še dobiti in izdelati načrt," je povedal Dennis in dodal, da sta nad vrnitvijo navdušena tudi Mark in Steffanio. O projektih, ki so pred njimi, Dennis tako še ni želel govoriti, vendar pa bodo najverjetneje fantje za vrnitev poskrbeli s "kakšnim novim singlom".

Fantje kljub premoru polno zaposleni
In kaj so člani fantovske skupine, ki je zlasti mlade navduševala s skladbami, kot sta Igra za 2 in Ubila si del mene, počeli med petletnim premorom? Dennis, ki je delal tudi kot učitelj plesa, je sam kar nekaj časa preživel v studiih in med drugim posnel dve samostojni skladbi (s skladbo Ni me sram je nastopil tudi na Emi 2008).

Mark se je posvetil televizijski karieri, saj je kot voditelj nastopal na eni izmed slovenskih komercialnih televizij, še najbolj pa je v glasbenih vodah ostal Steffanio. V tem času se je pod nekaj skladb podpisal kot avtor, ustanovil je svojo skupino Sexplosion, zdaj tudi glasbeni producent pa je opremil še lastni glasbeni studio.

Spodaj si lahko ogledate še nekaj videov skupine Game over za skladbe Nihče ni popoln, Med dvema ognjema, Igra za 2 in Vrni se, ki so jo posneli s skupino B. B. T.