Gašper soplesalki takoj pove, kateri gibi mu ne ustrezajo. Foto: RTV SLO
Gašper soplesalki takoj pove, kateri gibi mu ne ustrezajo. Foto: RTV SLO
Plesne spretnosti Mateje Janežič
Gašper in Valerija

Eden izmed njiju se bo pridružil Špeli iz Atomik Harmonik in pevcu Dennisu, nakdanjemu članu skupine Game Over, v malem finalu. Zmagovalka oktobrskega malega finala Regina že komaj čaka, da dobi nasprotnika.

Gašperja bolj poznamo kot energičnega voditelja kviza za osnovnošolce Umko, zdaj pa se je odločil, da bo pokazal tudi svoje plesno znanje. Gašper se je osnove plesa sicer že naučil na Akademiji za gledališče, radio, film in televizijo, a je to popolnoma drugačna izkušnja. Matejo pa največkrat vidimo v športni rubriki v oddaji NLP.

Gašperju miganje ne povzroča težav
"Valerija mora biti z učencem, kakršen sem jaz, absolutno stroga in nepopustljiva," resno pravi Gašper, hkrati pa dodaja, da je pomembno, da je soplesalka disciplinirana, saj on zelo hitro izgubi koncentracijo. Manjše težave mu povzročajo malenkosti, kot so drža rok, lepo iztegnjene noge, a on takoj pristavi, da verjame, da bodo gledalci bolj gledali Valerijine noge in ne njegovih. Manj težav pa mu povzroča miganje z boki. "To še kar gre. Sploh če je to v kakšni disko-gostilniški maniri. V tem sem specialist."

Seksi le, ko ni nikogar zraven
"Vedno sem si želela, da bi enkrat v življenju plesala z Rickyjem Martinom. In zdaj ga v bistvu imam. Poglejte ga, a ni bolj latino tip?" poskuša čisto resno razlagati Mateja Janežič, ko govori o soplesalcu Aljažu. Dodaja, da mož ni ljubosumen, čeprav zadnje čase veliko ur preživi na treningih, saj se v nedeljo želi pokazati v najboljši luči. Čeprav se med njima niso vnela ljubezenska čustva, pa Aljaž priznava, da je Mateja seksi. A ta takoj doda, da ni seksi, kar zadeva plesne gibe. "Seksi gibi pridejo na plano samo na nastopu in ko ni nobenega zraven."

Plesne spretnosti Mateje Janežič
Gašper in Valerija