Foto:
Foto:
Marija Šerifović

Slovenska predstavnica na letošnjem Evrosongu je napovedala zanimiv scenski nastop, ki ji bo - tako upa - skupaj s stilom, za katerega bo poskrbel Alan Hranitelj, prinesel uvrstitev v finale.

Nekdanja slovenska mis je razkrila, da ima poleg tetovaže delfina na prsih še eno na "intimnem predelu". Tega si lahko ogleda le njena menedžerka in fant. In ne, to ni Željko Joksimović, kot so nekateri namigovali! Na vprašanje o vrsti njunega odnosa je v smehu povedala, da "Kjer je dim, je tudi ogenj. Tukaj je bil ogenj, dim pa so si izmislili novinarji".

Rebeka obožuje geje
Na vprašanje, ali jo primerjava nekaterih s Severino moti ali laska, je Rebeka odgovorila, da ji je vseeno, da pa še vedno išče "čoln za pornič". Veliko bolj kot primerjava s hrvaško pevko, pa bi Rebeki laskalo, če bi postala ikona gejev. "Imam veliko prijateljev, ki so geji in so po mojm mnenju najbojši ljudje. Če mi kakšen homoseksualec kaj reče, potem vem, da je to iskreno. Obožujem jih. Še več. Močno si želim, da bi postala gejikona. Želela bi dobiti glasove gejev v Srbiji," je na dušo popihala homoseksualcem v Srbiji.

"Srbi so najbolj mačistični"
Vprašanju o svojem stališču do Kosova se je slovenska predstavnica na Evroviziji izognila, češ da je le pevka, kakšen srbski glas pa je (morda) pridobila, ko je (diplomatsko) zatrdila, da so Srbi med vsemi moškimi iz republik nekdanje Jugoslavije najbolj mačistični - čeprav si Makedoncev še ni ogledala od blizu. Pohvalila je tudi srbsko predstavnico na letošnji Evroviziji, Jeleno, ki bo s pesmijo "Oro" poskušala ponoviti lanski uspeh Marije Šerifović, in ji zaželela veliko uspeha.

Kako uspešna bo Rebekina promocijska turneja po Balkanu pa bo znano konec maja, ko bo v Beogradu potekala letošnja Evrovizija - po mnenju nekaterih najljubši festival homoseksualcev.