Gibonni je med koncertom ves čas sodeloval z občinstvom. Foto: Miran Inhof
Gibonni je med koncertom ves čas sodeloval z občinstvom. Foto: Miran Inhof
Neisha in Gibonni
Neisha je še enkrat presenetila s svojo profesionalnostjo, nad katero je bil navdušen tudi Gibonni. Foto: Miran Inhof

Zlatan Stipišić - Gibonni je koncert začel s pesmijo Ovo mi je škola, nadaljeval pa je s skladbami z vseh svojih albumov. Tudi pri pesmih z novega albuma Unca Fibre so mu glasno pomagali obiskovalci koncerta, kar je dokaz, da so tudi nov album že sprejeli za svojega.

Gibonni poje in živi za ljudi
Gibonni je ponovno dokazal, da je v resnici preprost človek. Med nastopom se je večkrat priklonil občinstvu, se zahvaljeval Ljubljani in prav vseh 4.000 navdušencev, ki so si uspeli priboriti vstopnico za koncert, pozdravil kot stare prijatelje. Omenil je še, da ga lahko kadar koli pokličemo, tudi če bomo gradili bolnišnice in šole, pel pa bi tudi za otroke. Par, Saša in Petro, pa je povabil kar na oder in od njiju "zahteval", da se poljubita pred vso dvorano. Kasneje je oder obiskal tudi kamerman Nenad.

Nekje na sredini koncerta se mu je pri pesmi z novega albuma, Anđeo u tebi, pridružila še Neisha, za katero je Gibonni povedal, da smo na slovenski glasbeni sceni končno dobili "tisto nekaj pravega".

Radi ga imajo tudi naši estradniki
Na koncertu je bilo tudi precej znanih obrazov. Gibonnija so prišli poslušat "atomični" Jani Pavec, manekenka Nina Gazibara, nekdanji košarkar Mario Kraljevič in še bi lahko naštevali. Ob koncu koncerta občinstvo preprosto ni moglo nehati prepevati in je kar dvakrat zvabilo Gibonnija nazaj. Poslovil se je z veliko uspešnico prejšnjega albuma Mirakul, pesmijo Libar.