Maja in Gregor sta z zanimanjem poslušala ocene sodnikov. Prihodnjič pa bodo zmagovalca izbrali le gledalci. Foto: MMC RTV SLO
Maja in Gregor sta z zanimanjem poslušala ocene sodnikov. Prihodnjič pa bodo zmagovalca izbrali le gledalci. Foto: MMC RTV SLO
Gregor Bolčina in Maja Slatinšek

Gregor je za MMC povedal, da sta z Majo, s katero sta se spoznala na radiu, vse skupaj vzela bolj za zabavo. "Na vajah sva se veliko smejala in Maja je odlična učiteljica, ravno prav stroga in hkrati ravno prav simpatična," je dejal Gregor in dodal, da sta bila nad zmago presenečena, "v pozitivnem smislu, seveda".

Dva dni imata prosto
Na vprašanje, ali že kaj razmišljata o naslednji pesmi, je Gregor odgovoril, da sta se z Majo odločila, da bosta dva dni prosta. "Potem pa bova razmišljala naprej," je dejal Gregor. Pa lahko pričakujemo kaj podobno rockovsko obarvanega, kot je bila njuna zdajšnja pesem All for love? "Morda," pravi Gregor, saj sta oba z Majo naklonjena rockglasbi, "vendar pa ni nujno, odvisno od počutja."

V videoposnetku na desni si lahko ogledate nastop Maje in Gregorja.

Proslavili na pijači
Gregor je za MMC še povedal, da sta po oddaji z Majo povabila vse svoje prijatelje, ki so navijali zanju v studiu, na pijačo. "Danes pa sva si še enkrat drug drugemu čestitala," je dodal.

"Pred kamero sem bil lesen"
Gregorja smo še vprašali, ali so izkušnje z radia morda pripomogle k zmagi. Dejal je, da mogoče zaradi njih ni imel toliko treme. "Radio in televizija sta si po eni strani podobna, po drugi pa tako različna. Ko sem pozneje pogledal nastop, sem videl, da sem lesen pred kamero," je dejal in dodal, da je bilo za prvič dobro, "drugič pa bo še bolje".

Gregor Bolčina in Maja Slatinšek