Za vstop v klub pred polnočjo bo treba odšteti 7 evrov, pozneje bo vstopnina za študente 9, za druge pa 10 evrov. Foto: Klub K4
Za vstop v klub pred polnočjo bo treba odšteti 7 evrov, pozneje bo vstopnina za študente 9, za druge pa 10 evrov. Foto: Klub K4

Petkov večer bosta od 23.00 naprej zaznamovala gosta Tom Ellis z "živim mikrogruvom" in Move D z "žmohtnim deep house celovečercem", napovedujejo organizatorji.

Zvok Toma Ellisa opisujejo kot "prožen in čvrst mikro/avantgard/tek/house z gumijasto odbojnostjo in genialno efektivno strukturo". Z izdajami na platformah, kot so Telegraph, Trimsound, Morris Audio, Archipel, Minibar in Moon Harbour, ga lahko zlahka razglasimo za enega izmed pionirjev in vztrajnih inovatorjev abstraktnega hausa, še dodajajo. Tom si pogosto pomaga z nekonvencionalnim programom za nastopanje Reason, tako da se bojda obeta dobro premišljen in virtuozen nastop, oblikovan za divje norenje po glavnem plesišču.

Romantikom in sladkosnednežem pa bodo namenili malo plesišče, kamor se vrača Move D s polnim peharjem diska in "polnomastnega" deep housa. "Gruvolovec", za katerega pravijo, da je iz leta v leto bolj prefinjen, eklektičen in poln energije, svetovna plesišča razplesuje z blagoslovom založb z razponom od legendarnih Warp records, City Centre Offices, Neo Ouija do novih hramov globokega zvoka Uzuri, Workshop, Modern Love, Smallville in Philpot.