Hannah na naslovnici nosi obleko Peter Movrin, krilo JSP in prstana Romina Bukovec. Foto: Mitja Božič za Elle Slovenija
Hannah na naslovnici nosi obleko Peter Movrin, krilo JSP in prstana Romina Bukovec. Foto: Mitja Božič za Elle Slovenija

Hannah Mancini je dekle z naslovnice majske številke slovenske izdaje modne revije Elle, poleg poziranja pa je v intervjuju spregovorila o tem, kako se je, odkar je bila izbrana za slovensko predstavnico na Evroviziji, spremenilo njeno življenje. Vsaj do 14. maja, ko bo na Švedskem potekal izbor, se ji je pravzaprav obrnilo na glavo.

Priprave Hannah na Evrovizijo lahko spremljate na njenem uradnem profilu na Facebooku ali pa na uradnem profilu na Twitterju.
Preberite še:
Evrovizijska oprava Hannah Mancini - minikrilo ni obvezno, pomaga pa

Čeprav je včasih naporno usklajevati vse obveznosti iz natrpanega urnika, ki zahtevajo celega človeka, Hannah pravi, da je "zelo vesela in hvaležna", da je dobila to priložnost, jemlje jo zelo resno.

"Nikoli si nisem predstavljala, da bom lahko tukaj nadaljevala glasbeno kariero, kaj šele da bom zastopala Slovenijo na izboru za Evrovizijo," je še povedala pevka, ki je odraščala v Koloradu, nato pa se je v želji po pevski karieri preselila v Kalifornijo. Tam je spoznala moža Gregorja, po rodu Slovenca, s katerim imata hčerko Astrid. Družina že šest let živi na sončni strani Alp.