Sanja se je na Tenerifih odlično počutila. Foto: RTV SLO/T. O.
Sanja se je na Tenerifih odlično počutila. Foto: RTV SLO/T. O.
Sanja o poletju in goloti

Kakšni so spomini na poletje? "Ful dobri. Predvsem, ker sem šla na Tenerife, na Kanarske otoke. S svojo družbo, s fantom in prijateljicami. Žur je bil odličen, plaže super, tudi šoping. Tako smo bili navdušeni, da gremo verjetno za novo leto ali februarja spet tja," je za MMC povedala nekdanja mis Slovenije, ki jo lahko letošnjo jesen občudujete na vročih jumbo plakatih za Lisco, hokejske navdušence pa je v nedeljo presenetila v hali Tivoli, ko je v visokih petkah prišla na led in pred večnim derbijem izvedla začetni udarec.

700 strani jo je začaralo
Od mrzlih dvoran pa nazaj na plažo. Sanja tam ne prenese praženja na soncu. Posluša MP3-predvajalnik in bere knjige: "Letos sem prebrala Harryja Potterja, vseh 700 strani. Moji so se že delali norca iz mene, ampak, dobra knjiga!" Se je ob koncu poletja spet slekla za kakšno moško revijo in kako se počuti, če vidi obešeno svojo golo sliko, preverite v priloženem videoposnetku.

Kaj ste zamudili ...
To je bil zadnji prispevek o poletnih doživetjih slovenskih lepotic. Če ste zamudili, "zasliševali smo" Petro Slapar, Manco Špik, Aneto Salihovič, skupino Turbo Angels, Sašo Lendero in Rebeko Dremelj.

T. O.

Sanja o poletju in goloti