Foto:
Foto:
Courney Love se je zagovarjala na sodišču.

Po poročanju bulvarskih časnikov je Aguilera za razkošno vilo v ugledni londonski četrti Chelsea odštela okrog 5,6 milijonov evrov. Večnadstropnico bo uredila povsem po svojem okusu. Pevka bo zaenkrat bleščečo belo vilo od spodaj navzgor na novo prepleskala v roza, lila in modro barvo.



Busheva limuzina šla za med
Na dražbi v Hongkongu so za 200.000 dolarjev prodali limuzino nekdanjega ameriškega predsednika Georgea Busha. Avtomobil znamke bmw 760, s katerim se je nekdanji ameriški predsednik peljal po otoku Hainan, kjer se je udeležil nekega azijskega zasedanja, je sicer še povsem nov. Na dražbi so bili še trije drugi bmw-ji, ki so udeležence foruma prevažali z enega konca otoka na drugega, vendar pa niso šli za tako ceno kot tisti, s katerim se je vozil veliki ameriški predsednik.

Courtney na sodišču
Courtney Love se je na sodiču v Los Angelesu izrekla za nedolžno glede obtožb o posredovanju drog. Pevka je najprej na zaslišanje prišla z enourno zamudo, med procesom pa je brala knjigo. Večinoma je bila tiho, le na nekaj sodnikovih vprašanj je odgovorila pritrdilno. Pevkina odvetnica je novinarjem povedala, da bodo eno obtožbo najverjetneje ovrgli, ker naj bi imela Loveova po zakonu pravico posredovati tablete.

Protestni odhod s snemanja
Igralec John C. Reilly je protestno odšel s snemanja filma Larsa von Trierja Mandelrlay. S tem je izrazil protest proti sceni, v kateri ustrelijo osla. Najprej so hoteli uporabiti lutko, vendar posnetek ni uspel, potem pa so veterinarja prosili, naj jim pripelje osla, ki je predviden za zakol. Tiskovna predstavnica filma je dejala, da je zaradi snemanja ubogi osel živel 2 meseca dlje, kot bi drugače. Reillyja je hitro nadomestil hrvaški igralec Zeljko Ivanek.