Foto:
Foto:
David praznoval v španskem vzdušju.

Slavni nogometaš, ki je bil od 18. aprila na intenzivni negi zaradi težav s srcem in pljuči, ima na svojem posestvu severozahodno od Buenos Airesa igrišče z devetimi luknjami. Obenem je dal kar enourni intervju za televizijsko kontaktno oddajo z voditeljico Susano Gimenez, v kateri je med drugim dejal: "Zahvaljujem se vsem, ki so med mojim dvanajstdnevnim zdravljenjem v bolnišnici molili zame.

Smrt je bila tokrat tako blizu mene, da sem si že zaželel, da bi me pokrila. Bog pa se očitno še ni odločil, da bi me poklical k sebi," je dejal s solzami v očeh.

Princa Williama prekaša njegov telesni stražar
Britanski princ William se na univerzi ukvarja z neprijetnim govoricami, da ga njegov telesni stražar po znanju na predavanjih prekaša. Telesni stražar Bill Noon na predavanjih dviguje roko in odgovarja na vprašanja kot vsi drugi, kar mladega princa spravlja v zelo neprijeten položaj, je povedal eden od Williamovih kolegov na univerzi. "Ponavadi odgovarja pravilno in učitelji mu namenjajo vedno večjo pozornost." "Če bi mu univerza pustila delati izpite, bi najverjetneje dobil boljšo oceno kot William," je še dodal prinčev sošolec. Noon spremlja najstarejšega sina britanskega prestolonaslednika Charlesa med študijem na škotski univerzi St. Andrews na vsakem koraku. Navzoč je na vseh predavanjih in seminarjih, kjer tudi dejavno sodeluje.

Becks je praznoval doma
Nogometaš David Beckham je svoj 29. rojstni dan praznoval v domovini, vendar pa si je ob tem pričaral zelo špansko vzdušje. Nogometaš madridskega Reala je v družinskem domu, imenovanem Beckinghamska palača, priredil intimno večerjo, na kateri ni manjkala paella, sangrija in tipični španski okraski. Na zabavi je pel britanski zvezdnik Will Young, Victoria pa naj bi svojemu možu za rojstnodnevno darilo kupila diamantno verižico za približno 750.000 evrov. Pred palačo so bili parkirani veliki črni avtomobili, s katerimi so na praznovanje prišli Davidovi prijatelji. Beckham se zadnje čase otepa obtožb, da je svojo ženo Victorio prevaral z več ženskami. Potem sta se zakonca večkrat skupaj pokazala v ljubečih situacijah in tako skušala utišati govorice.

Lennonov sin in Jaggerjeva hčerka sta par.
Sin Johna Lennona je v ljubezenskem razmerju s hčerko Micka Jaggerja, iz česar bi se lahko razvila velika pop dinastija. 28-letni Sean Lennon in 20-letna Elizabethe Jagger sta par sedem tednov, je za britanski časnik The Daily Telegraph razkrila Elizabethina mama, Jerry Hall (47). "Tako zelo sta zaljubljena," je med drugim povedala bivša soproga pevca skupine Rolling Stones Micka Jaggerja.