Foto:
Foto:
Madonna je znana po svoji burni pretreklosti.

Uma pravi, da se je naveličala videza šovbiznisa, ko mora biti vse do konca modno in elegantno. Zato je namenoma izbrala valovito kreacijo iz kolekcije Christiana Lacroixa. Razigrana Uma pravi, da je vesela tega nelaskavega naslova in da si ga zasluži.

Thurmanova se sicer dobiva z Andreom Balazsem, ki je lastnik Chaeauja Marmont, ekskluzivnega hotela v Los Angelesu.

Lepotni ideali ji gredo na živce
Kate Winslet gredo današnji lepotni ideali zelo na živce. Glede medijskega poročanja, da se je po rojstvu sina Joeja pred petimi meseci tako zredila, da si ne
upa več pred oči javnosti, je britanska igralka, znana po vlogi v Titaniku, ogorčeno dejala, da se je zredila. To pa še ne pomeni, da zaradi tega ne bo šla od doma. Podobne težave ima tudi nemška zvezdnica Verona Feldbusch. Nekdanja manekenka, danes pevka, napovedovalka in igralka, se je med nosečnostjo zredila za 18 kilogramov. Ob tem je povedala. da se je desetih že znebila, osem pa je trdovratnih.

Joan Collins s šminko na zobeh
Eni najbolj glamuroznih hollywoodskih igralk Joan Collins se je nedavno zgodil incident z mejkapom. Igralka je namreč prispela v Glasgow, tam jo je pričakala horda fotografov, Joan pa s šminko na zobeh! Na srečo je njen 30 let mlajši mož Percy Gibson to opazil, tako da se je Joan hitro uredila. Collinsova bo sicer v Glasgowu nastopila v komediji Full Circle v gledališču King's. Joan meni, da je predstava elegantna, zabavna in glamurozna, in je prepričana, da bo pritegnila veliko gledalcev.

Madonna je bila sebična
Popularna ameriška pevka Madonna je priznala, da je bila včasih zelo sebična in provokativna, samo da bi zadovoljila svoj ego. Za avstrijsko revijo Woman je zvezdnica dejala, da sta jo na začetku kariere prisluženo bogastvo in slava pokvarili. 45-letna pevka priznava, da je postala zelo sebična, zagledana sama vase in zelo je rada nagaja ljudem. Madonna je dejala, da je spremenila svoje vedenje, ko se je poročila in rodila otroka. Pevka je še dejala, da je preveč časa iskala ljubezen na napačnih mestih in da je bila očitno magnet za slabe fante.