Foto:
Foto:
Heidi Klum je rodila hčerkico.

Dodal je še, da ni prepričan, da je ljudem v naravi, da ostanejo z eno osebo do konca življenja. Z ženo, igralko Jennifer Aniston, sta že pred časom sklenila sporazum, da se bosta sproti odločala o vsem, glede na to, kam stvari peljejo. Po Bradovem mnenju bosta nadaljevala, dokler bo to imelo smisel, ker ko tega ni več, ostane tudi naše življenje brez smisla.

Po Bradovem mnenju bosta nadaljevala, dokler bo to imelo smisel, ker ko tega ni več, ostane tudi naše življenje brez smisla. Glede krize srednjih let je dodal, da ga najverjetneje čakajo kakšna kruta spoznanja, vendar pa se neznanega veseli, saj je življenje tako zanimivejše. Svojo ženo je opisal kot magnet, ki privlači vse okoli sebe, vendar pa dodal, da nobeden od njiju noče biti tiskovni predstavnik za srečen zakon.

Intervju je bil narejen, še preden so izbruhnile govorice, da je na snemanji filma Mr. In Mrs. Smith imel ljubezensko afero z vročo Angelino Jolie.

Victoria z dragim darilom
Victoria Beckham je svojemu soprogu Davidu Beckhamu za 29. rojstni dan kupila verižico in uhane, vredne 500.000 funtov. Victoria, ki ve, da ima David rad nakit, se je ves teden posvetovala z ljudmi iz hiše Aspray in se končno odločila za daljšo verižico z diamanti, je po poročanju tujih tiskovnih agencij izjavil vir blizu družine Beckham. Očitno je, da Beckhamovi obožujejo dragocen nakit. Minuli mesec je David soprogi podaril rožnat diamant, vreden milijon funtov, v začetku leta pa prstan, za katerega je odštel kar tri milijone funtov, da bi jo razveselil po nesreči, ki se je zgodila njunemu sinu Romeu, ko je padel na glavo in se porezal.

Jason Priestley zaročen
Nekdanji zvezdnik nadaljevanke Beverly Hills 90210 Jason Priestley se je zaročil z dolgoletno spremljevalko. Priestley, ki se je letos na ameriških malih zaslonih pojavljal v televizijski nadaljevanki Tru Calling, se bo poročil z vizažistko Naomi Lowde. To novico je sporočila njegova tiskovna predstavnica, vendar pa ni znano, kdaj in kje se bo par poročil. Priestley je postal slaven pred približno 15 leti, ko je začel igrati Brandona v svetovni uspešnici Beverly Hills. Ta se je končala po desetih letih predvajanja Bodoči ženin je velik dirkaški navdušenec, vendar pa je pri tem športu dobil že več poškodb. Tako si je poškodoval hrbtenico in si dvakrat zlomil stopalo, zaradi česar je bil več mesecev na rehabilitaciji.

Heidi Klum rodila hčerko
Svetovno znana nemška manekenka Heidi Klum je rodila hčerko, ki ji je dala ime Leni. Deklica se je rodila v New Yorku v noči na torek in je ob rojstvu tehtala 3750 gramov. Porod je potekal normalno. Ko je manekenka dobila popadke, se je na newyorško kliniko odpeljala skupaj z mamo Erno. O očetu, direktorju Renaultove ekipe pri formuli 1, Flaviu Briatoreju, tuje tiskovne agencije ne poročajo. Nekdanji Heidijin partner prav tako ni bil navzoč pri porodu.