Foto:
Foto:
Matt Damon.

Bobby naj bi Whitney decembra udaril po obrazu, sodnik pa je presodil, da je to zadosten dokaz za sojenje. Bobby in Whitney sta se na zaslišanju nasmihala drug drugemu in odšla s sodišča z roko v roki. Dogodka pa nista želela komentirati.

V nedavnem intervjuju za neko oddajo na televiziji NBC je Bobby povedal, da sta se z Whitney le igrivo boksala, ona pa naj bi njegov udarec vzela preveč resno.

Nos jabolko spora
Nos igralca Matta Damona je bil jabolko spora na snemanju najnovejšega filma. Režiser filma Terry Gilliam in šef studia Harvey Weinstein sta se sprla glede tega, ali naj Matt v filmu nosi velik umeten nos. Weinstein je menil, da mora biti Matt brez umetnega nosa, ker je on pač plačal zvezdnika in zato želi na platnu videti ves njegov obraz. Damonov obraz namreč v kinomatgrafe privablja gledalce, zato mora biti prepoznaven. Režiser Gilliam je moral tem argumentom popustiti . Damon sicer v filmu The Brothers Grimm igra skupaj s Heath Ledger, in sicer njenega brata Jakea, film pa bodo v Veliki Britaniji začeli predvajati prihodnje leto.

Jordan bo pomagala sinu tudi z magijo
Britanska manekenka Jordan je najela znanega magika Urija Gellerja, da njenega sina Harveyja ozdravi slepote. Jordan verjame, da ima Geller to moč, saj je občinstvo v Veliki Britaniji in po svetu navduševal z raznimi triki, ko je brez uporabe fizične sile upogibal tudi kovinske predmete, na primer kavne žlice. Sin znanega fotomodela, ki je slep že od rojstva, je sicer star dve leti. V nekem intervjuju je Jordan komentirala tudi zadnje afere z Davidom Beckhamom in zatrdila, da se z Davidom ni zapletla. Pri tem je pozvala Davidovo ženo Victorio k spravi in zgladitvi odnosov.

Natalie krivi All Saints
Natalie Appleton pravi, da jo je razpad skupine All Saints pognal v pijačo. Za revijo Hello je povedala, da se trenutno posveča družini - možu Liamu Howlettu, sinčku Aceu in hčerki Rachel. Skupina All Saints je imela vrsto uspešnic, potem pa sta se sestri Appleton sprli z drugima dvema članicama skupine Shaznay Lewis in Melanie Blatt. Sestri sta ustanovili novo skupino Appleton, ki je lani zaradi spora z založbo Polydor razpadla. Natalie je priznala, da je bilo obdobje v All Saints zelo stresno, doživljala je napade panike. Pravi, da najprej ni uvidela, da ima težave z alkoholom, ker zjutraj ni potrebovala pijače. Je pa pila, da se je lahko spopadla s težavami. Zdaj pa je Natalie zelo srečna v krogu družine in nima zamer do nekdanjih članic All Saints.